15 справ, які треба встигнути зробити до кінця літа для яскравих спогадів

957

Тайм-менеджмент, блокноти і планери вже як частина нашого життя. Здається, що часу все менше, справи все накопичуються. Не забудьте внести у свій план і приємні моменти!

Скупатися в річці/морі/озері

Depositphotos

Плавання й відпочинок біля води розслаблює, ще й корисне для здоров’я. Найліпше виконувати цей пункт з друзями у вихідний чи наодинці ввечері. Купатися не обов’язково вдень — вночі вода також тепла, а у відображенні видно зорі.

Піти в кінотеатр на даху

Зараз далеко не в кожній багатоповерхівці можна просто піти на дах. Тож, щоб помилуватися містом з висоти, кінотеатр чи кафе на даху, на свіжому повітрі — чудовий варіант.

Купити свіжих морепродуктів та наїстися на пляжі

Краби, креветки, рапани, мідії, раки й тому подібні — найсмачніші влітку, особливо якщо зловити їх власноруч і зварити в похідній каструльці.

Зібрати друзів покидати фрізбі чи пограти в волейбол

Depositphotos

Пляжний волейбол після плюскання в воді чи гра з тарілкою — гарний метод зігнати калорії після всіх пікніків, повеселитися й настрибатися. Фрізбі можна возити з собою всюди, чи просто грати з улюбленим псом.

Поїсти фруктів чи ягід просто з дерева

Збирайте свіжі ягоди й фрукти всюди, де дістаєте! Бажано в лісі, на дачі чи подалі від автомобільних доріг.

Спробувати новий вид морозива

З алкоголем, з овочами, чорного кольору чи з різними видами топінгів. Морозиво найсмачніше влітку, встигніть спробувати щось нове цього сезону.

Підібрати ідеальний літній лук в магазині

Або зібратися вдома, доповнити образ солом’яним капелюшком і торбиною. Тоді відправитися на фотосесію, пляж чи прогулянку містом.

Запустити повітряного змія

Depositphotos

У всіх всередині живе дитина. Тож не обов’язково запускати змія, літачки чи ліхтарики з дітками. Дозвольте собі це зробити й відчути щиру радість навіть в 60 років!

Взяти і зайнятися спортом не з понеділка

Влітку, крім звичних видів спорту, без проблем можна поплавати на байдарках, побігати на свіжому повітрі, плавати в водоймах, стрибати на скакалці в дворі. Не чекайте, поки піде літня злива чи буде легший день, просто зробіть це!

Провести день в тіні дерева в гамаку

Depositphotos

Це як один з видів медитації. Радимо взяти з собою книгу та смачний напій. Бо зайвий раз йти з гамака не захочеться.

Піти на гаражний розпродаж чи барахолку

Вінтажні речі можуть отримати нове життя. На барахолках можна знайти не тільки старі сервізи, а справді красиві стильні речі для дому чи одяг.

Зібрати букет в полі

Depositphotos

Волошки й ромашки, пахучі трави й колоски прекрасні. Можна використати вінок для фотосесії, зробити чай на осінь чи просто порадіти їх красі.

Загадати бажання в зорепад

У серпні найактивніше падають зорі, обирайте дати, беріть бінокль/телескоп чи стежте неозброєним оком. Загадуйте бажання й здійснюйте до наступного літа.

Постріляти з водного пістолета

Depositphotos

Влаштуйте битву на морі чи річці або просто у дворі. Важливо обрати теплий день.

Відсвяткувати День незалежності

Depositphotos

Цьогоріч в серпні Україні 30 років. Святкуйте, як вважаєте за потрібне, з сім’єю, друзями чи відвідавши парад. Але обов’язково подумайте, що для вас значить Україна та як стати гідним громадянином.

Лишився тільки один місяць літа, заплануйте ці справи чи придумайте свій лист. Враження та позитивні емоції наповнюватимуть вас ще довгий час!

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти