10 сортів пива з найбільш незвичайним смаком (фото)

Виробники алкогольної продукції не перестають дивувати, створюючи все нові і нові напої з незвичайним смаком. Деякі з нижчеперелічених напоїв, правда, є експериментальними і зварені всього...

Гастротур країною: 10 класних закладів з оригінальною українською кухнею

“І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь” — це і про українську кухню також. Надто багато італійської піци та японських суші стало на вулицях,...

Суші, соуси, палички: східний етикет

Схід завжди асоціюється із чимось витонченим та незвичайним. У азіатських країнах кожне явище має свої особливості та тонкощі, і прийом їжі тут займає далеко...

Сезонні продукти червня та що з них приготувати

У червні починається сезон ягід. Полуниці та черешні можна їсти просто так, а можна використовувати в незвичних стравах. Наприклад, у салатах чи смузі. Зі...

Медовий, Яблучний та Горіховий спас: добірка солодких рецептів на серпневі свята

Серпень багатий не тільки на врожай, але й на народні свята. Одразу три Спаса святкують українці: 14 серпня — Медовий Спас або ж Маковея,...

5 рецептів десертів зі смаком осені: яблука, груші, сливи, хурма та...

Восени вечори стають уже достатньо прохолодними, щоби можна було вмикати пічку й готувати домашні десерти. Саме для таких вечорів ми зібрали кілька рецептів солодощів....

Як смачно приготувати свинячі реберця: 8 оригінальних рецептів

Свинячі реберця – продукт універсальний та надзвичайно смачний. З них можна варити наваристі супи, їх можна запікати, тушкувати, маринувати в гострих прянощах, смажити, коптити...

Що приготувати з варених яєць після Великодня?

На Великдень у кожному домі з’являються десятки крашанок і писанок: після традиційних «боїв» яйцями, обміну подарунками й «волочільним» для хрещеників та рідних. Після веселощів...

Подорож у світ шоколаду. 10 кондитерських фабрик, які слід відвідати (фото)

“Дев’ять з десяти людей говорять, що полюбляють шоколад. Десята людина завжди говорить неправду”, впевнений американський письменник Джон Тулліус. Шоколад – це більше, ніж просто...