3 причини частіше готувати та їсти вдома з точки зору психології
Приготування їжі — явище парадоксальне. Його можна вважати кулінарним мистецтвом, цікавим і корисним заняттям або ж — щоденним виснажливим обов’язком. Останнє часто пов’язане з...
Як виглядає щоденне меню олімпійських чемпіонів
Для тих, хто цікавиться, яку дієту дотримуються всесвітньо відомі спортсмени, турецький фотограф Уміт Бектас зняв атлетів і їх денний раціон. Виявилося, що в залежності...
5 прохолодних українських напоїв для літа
Класні українські напої допоможуть втамувати спеку, доповнять страви на пікнік і святкові застілля. Не треба вигадувати велосипед, коли є локальні продукти. Використовуйте ягоди, фрукти,...
5 сезонних страв у квітні для приготування щодня
Овочі та зелень у квітні допомагають перетворити будь-яку страву на яскравий та свіжий витвір мистецтва. І довго стояти біля плити не треба: кожен молодий...
Гастротур країною: 10 класних закладів з оригінальною українською кухнею
“І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь” — це і про українську кухню також. Надто багато італійської піци та японських суші стало на вулицях,...
Чорногорія, її традиції та національна кухня
Кому хоча б раз в житті довелося побувати в Чорногорії, той знає, наскільки місцеві жителі гостинні, всіх туристів вони зустрічають ситними і смачними національними...
ТОП-7 варіацій на тему Олів’є
Скоро настане новорічна ніч, і до столу за традицією прийнято подавати улюблений багатьма салат Олів'є. Ось кілька варіантів, які допоможуть урізноманітнити приготування цього салату.
Олів'є...
Що приготувати з авокадо на сніданок: три ідеї
Численними дослідженнями доказано, що авокадо корисне для нашого організму, адже цей плід – прекрасне джерело жирних кислот, які необхідні для здоров'я серця і судин....
Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото
Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...







