3 причини частіше готувати та їсти вдома з точки зору психології

Приготування їжі — явище парадоксальне. Його можна вважати кулінарним мистецтвом, цікавим і корисним заняттям або ж — щоденним виснажливим обов’язком. Останнє часто пов’язане з...

Як виглядає щоденне меню олімпійських чемпіонів

Для тих, хто цікавиться, яку дієту дотримуються всесвітньо відомі спортсмени, турецький фотограф Уміт Бектас зняв атлетів і їх денний раціон. Виявилося, що в залежності...

5 прохолодних українських напоїв для літа

Класні українські напої допоможуть втамувати спеку, доповнять страви на пікнік і святкові застілля. Не треба вигадувати велосипед, коли є локальні продукти. Використовуйте ягоди, фрукти,...

5 сезонних страв у квітні для приготування щодня

Овочі та зелень у квітні допомагають перетворити будь-яку страву на яскравий та свіжий витвір мистецтва. І довго стояти біля плити не треба: кожен молодий...

Гастротур країною: 10 класних закладів з оригінальною українською кухнею

“І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь” — це і про українську кухню також. Надто багато італійської піци та японських суші стало на вулицях,...

Чорногорія, її традиції та національна кухня

Кому хоча б раз в житті довелося побувати в Чорногорії, той знає, наскільки місцеві жителі гостинні, всіх туристів вони зустрічають ситними і смачними національними...

ТОП-7 варіацій на тему Олів’є

Скоро настане новорічна ніч, і до столу за традицією прийнято подавати улюблений багатьма салат Олів'є. Ось кілька варіантів, які допоможуть урізноманітнити приготування цього салату. Олів'є...

Що приготувати з авокадо на сніданок: три ідеї

Численними дослідженнями доказано, що авокадо корисне для нашого організму, адже цей плід – прекрасне джерело жирних кислот, які необхідні для здоров'я серця і судин....

Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото

Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...