Що готувати на карантині: 7 швидких цікавих страв з простих продуктів
Під час карантину вже ніхто не скаже, що в нього не вистачає часу приготувати собі смачну вечерю. Навіть, якщо ви не просто відпочиваєте вдома,...
Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото
Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...
Сезонне меню грудня: 5 цікавих рецептів на кожен день
З приходом зими корисне, ситне і здорове харчування — ще той виклик! Їжа має не тільки добре насичувати, а й зігрівати та підкріплювати імунітет....
Як радянська влада змінила різдвяне меню та перетворила кулінарію на спосіб...
Майже сто років тому українцям офіційно заборонили святкувати Різдво і навіть споживати традиційне різдвяне меню – кутю та узвар. – пише iprosvita.com. Новий диктаторський режим...
24 “найсмачніших” фактів про суші, які невідомі навіть шанувальникам японської кухні
Мільйони людей у всьому світі шалено люблять суші. Ця страва за останні 20 років практично завоювало весь світ. У суші багато білків, ними просто...
Що класти у Великодній кошик? Значення, символіка та заборони
Незабаром Великдень, коли всі християни святкують Воскресіння Ісуса Христа. Воскресіння Христа сталося на третій день по його смерті. Перед Великоднем у церквах освячуються святкові...
Як вийти з зимової сплячки: продукти та страви березня
Перший місяць весни — це не тільки потеплішання на вулиці та поява першої зелені. Березень — це перехідний період, під час якого нам не...
10 сортів пива з найбільш незвичайним смаком (фото)
Виробники алкогольної продукції не перестають дивувати, створюючи все нові і нові напої з незвичайним смаком. Деякі з нижчеперелічених напоїв, правда, є експериментальними і зварені всього...
5 національних страв, рецепти яких має знати кожен українець
Знаємо так багато назв, куштуємо в закладах, та чи готували бодай раз удома? Традиційний борщ, вареники, голубці, сирники — так само важливі частинки спадщини,...








