5 цікавих оригінальних рецептів великодньої паски

Паска — це традиційна європейська випічка, яку роблять до Великодня у багатьох країнах. Та не те що в межах держав чи регіонів, але й...

Топ-7 літніх сніданків, які можна приготувати за 10 хвилин

Влітку сніданки стають цікавішими. Кожній вівсянці — свіжі фрукти, кожному омлету — зелень та овочі. А головне — мінімум часу на приготування. Більше не...

Октоберфест 2016: все, що ви повинні знати про фестиваль (і бачити...

Подробиці грандіозного традиційного фестивалю Октоберфест. Напевно ви не раз чули про фестиваль Октоберфест. Мабуть, ви хотіли б там побувати - саме в Мюнхені, столиці цього...

7 рецептів різдвяної випічки: різдвяний кекс, штолен, панетоне

Взимку вечори не зайняті довгими прогулянками надворі. Натомість, багато часу, щоби створити затишок вдома. Прикрасити оселю до Різдва, змайструвати іграшки для ялинки, приготувати щось...

Жива Українська Кухня — книга про традиційні українські страви, дитинство й...

Спадщину можна берегти по-різному. Консервувати в музеях, передавати у піснях, записувати в книгах. Останній спосіб — зовсім не про сухі факти, як і в...

Найкращі бутерброди зі шпротами на будь-який смак: 7 оригінальних рецептів

7 рецептів смачних канапок зі шпротами, які стануть вашими улюбленими. Зібрали для вас апетитні холодні закуски для дружніх посиденьок та святкового столу. Святкові канапки зі...

Десять найбільш дивних делікатесів з живих тварин, або їжа що ворушиться

Деякі люди не їдять омарів, тому що їх готують живими. Якщо їх готувати, коли тварина вже померла, то це може бути небезпечним для життя,...

Запікаємо просто: 10 простих і корисних страв, які можна приготувати за...

А ви знали, що яєшню можна запікати? Тоді не треба буде використовувати олію, а значить страва стає кориснішою та менш калорійною. Це тільки один...

Продовження Різдвяних вихідних: прості та недорогі страви для святкового столу

Після Різдва свята не закінчуються. За ним приходить Новий рік (свято Василя), а там і Водохреща. Тому в українців тривають застілля, аж до початку...