П’ять маловідомих фактів про український борщ, яких ви не знали

Приготування борщу увійшло до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини. Таке рішення закономірне, адже українці вважають борщ національною стравою. Його вміє готувати майже кожна українська...

Сезон відкритий: 9 незвичайних рецептів чорного чаю для теплого осіннього ранку

Як тільки перші холоди заганяють нас по домівках, одразу кількість вжитого за день чаю підвищується в рази. Що ще робити прохолодними вечорами, як не...

5 простих рецептів смачної випічки з грушами

Поки груша продається на кожному ринку — слід використати її для кулінарних експериментів. У сирому вигляді вона важко перетравлюється, тож часто цього фрукту в...

Добірка страв із гарбуза на десерт, обід чи сніданок

Якщо ви ніколи не купували величезний гарбуз і не готували з нього десяток страв, то чи справді ви знаєте щось про осінь? Гарбуз —...

7 рецептів сезонних страв жовтня: горіхи, інжир, броколі та ласощі з...

Найбільш корисні овочі та фрукти — ті, що зібрані у свій зоряний час і одразу приготовані з любов’ю. Восени хочеться пекти пироги з яблуками,...

7 оригінальних рецептів із сезонними продуктами жовтня

Страви з локальних сезонних продуктів колись були необхідністю, а тепер стали трендом. Людям знову захотілося чогось простого й натурального. Мовляв, навіщо витрачатися на екзотичні...

Гороховий суп з копченостями — ідеальна страва для холодних днів

Горох — чудове джерело рослинного білка та складних вуглеводів, зокрема клітковини. Тому страви з нього дарують ситість, заряд енергії та сприяють здоровому травленню. До...

Смак осені: 5 страв з гарбуза для смачних осінніх вечорів

У всій Європі останні декілька років дедалі популярнішою стає тенденція приготування страв не з екзотичних продуктів, а з локальних. Тобто тих, які ростуть у...

Готуємось до холодів: рецепти традиційних українських зігріваючих напоїв

Осінь вже остаточно оселилась на вулицях українських міст і принесла з собою перші похолодання. Тож час одягати теплі речі і діставати ковдри, аби зігрітись. Врятуватись...