12 простих і розкішних закусок із сала
                Серед 16-ти країн, які у своїх національних кухнях з давніх-давен готують і споживають сало, Україна посідає лише 13-е місце щодо частоти та регулярності використання...            
            
        Голови кабанів та птахи смажені живцем: що їли на бенкетах у...
                
Що з’їсти, коли хочеться чогось особливого? Середньовічна кухня може нам дати кілька ідей. Адже середньовічні кухарі винайшли страви, які могли не лише (і не...            
            
        Гороховий суп з копченостями — ідеальна страва для холодних днів
                
Горох — чудове джерело рослинного білка та складних вуглеводів, зокрема клітковини. Тому страви з нього дарують ситість, заряд енергії та сприяють здоровому травленню. До...            
            
        5 оригінальних рецептів смачних страв із сезонних продуктів листопада
                
Очі розбігаються на базарі, бо не можете обрати, що приготувати? Розуміємо, адже восени овочі зібрані, і хочеться готувати їх всі водночас. Скупити запашні сезонні...            
            
         
            


