5 рецептів у лютому для здоров’я та насолоди кожним обідом
Останній місяць зими — це коли діти ще грають в хокей на льоду, а поруч на сонці гріються мами у весняних пальтах. Мінлива погода...
5 рецептів страв травня: що приготувати зі свіжих сезонних овочів
Страви травня — уже на грані між літнім сезоном полуниць, томатів, кабачків і салатами, першою морквою, картоплею й горошком. Легко заплутатися, що травневе, а...
Сезонне меню у червні: 5 страв, які варто приготувати для родини
Свіжа зелень, овочі, перші полуниці й румбарбар (ревінь) — усе, що треба для щастя! Принаймні, для щасливої вечері або обіду. У червні радимо не...
Що приготувати з гомілок індички: 8 найцікавіших простих рецептів
М'ясо індички нарівні з курячим давно увійшло до щоденного раціону тих, хто дотримується правильного харчування, займається спортом або просто любить смачні легкі страви.
Якщо порівняти...
З чим готують вареники на Святвечір, та що символізує начинка
Існує така традиція — готувати вареники із передбаченнями у новому році. Хтось готує їх на старий Новий Рік, а хтось на Святий вечір 6...
7 страв, приготуванню яких можна навчити дітей
Всі найважливіші життєві якості та вміння діти освоюють, перш за все, беручи за приклад власних батьків або ж старших братів та сестер. Тому найкращий...
5 салатів для здоров’я усієї родини, які варто приготувати з настанням...
Уже так багато сказано про користь овочів та зелені, але необов’язково просто хрумати сиру моркву й жувати петрушку. Саме в салатах корисні складові гарно...
Карпатський гастротур: Галичина
Галичина відкриває для мандрівника новий вимір туризму: гастрономічний.
І йдеться тут не лише про багаті їстівні традиції, на які вплинули буремні історичні перипетії і сусідство...
5 традиційних українських страв для вегетаріанців і тих, хто поститься
В нашій країні з кожним роком все більше розвивається культура вегетаріанства – тобто виключення м’яса та риби з свого раціону. У кожного свої мотиви...








