7 рецептів зимових страв, які допоможуть розвантажити організм після свят

Різдвяно-новорічні свята закінчуються, а ми ліниво доїдаємо останні цукерки з подарункових наборів. У тих, хто задумався, що пора скинути зайві кілограми, є чимало перешкод....

Як пофарбувати крашанки: 9 цікавих ідей для фарбування натуральними барвниками (Інфографіка)

Зовсім не обов'язково на Великдень фарбувати яйця промисловими барвниками, які часто забарвлюють не тільки шкарлупу, а й білок. Як пофарбувати крашанки натуральними фарбниками на...

Омлет зі шпинатом: як зробити зелений сніданок улюбленим

Ранок у домі буває різний: десь тихо, десь шумно, десь сонце лагідно заглядає у вікно, а десь — дитина ще напівсонна, прокидається із роздратованим...

Автентичний рецепт борщу на буряковій заквасці 1830 року: чим він відрізняється...

Борщ – це особлива українська страва, яка є невіддільною частиною нашої гастрономічної культури. За сотні років його рецепт зазнав численних трансформацій. Нещодавно на гастро-історичному каналі...

В’єтнамська кухня: найкращі традиційні страви (фото)

Як і всі кухні Сходу, в'єтнамська кухня збалансована і поживна. Багато з її традицій запозичені з Китаю та Індії, але не позбавлені самобутності. Найбільш шанованим...

12 простих і розкішних закусок із сала

Серед 16-ти країн, які у своїх національних кухнях з давніх-давен готують і споживають сало, Україна посідає лише 13-е місце щодо частоти та регулярності використання...

Що приготувати у січні? 5 варіантів страв із сезонними продуктами

Навіть якщо ви не захоплювалися кулінарією, в січні — саме час творити! У зимовий період багато хобі недоступні, а приготування вечері чи обіду підніме...

10 головних особливостей стародавньої української кухні

Ми із задоволенням смакуємо гамбургери, піцу і солодкі французькі макаруни. Та погодьтеся, що любов до борщу і вареників - просто у крові українця. Чому...

Що приготувати під час Великого посту: прості й корисні рецепти

Пісні страви — це не тільки овочеві салати та каші, бо навіть харчування з обмеженнями має бути різноманітним і збалансованим. Готуйте різні супи, додайте...