Подарунок для тата на День народження

1251

Кажуть, що родичі – це група осіб, що періодично збираються смачно поїсти з приводу зміни їх кількості. Це, звичайно, жарт, однак частка істини в ній закладена. Щорічно ми вшановуємо членів своєї сім’ї зі святом Дня народження. Це, без сумніву, головне торжество в році для кожного з нас, адже в цей день в центрі загальної уваги перебуваєте саме Ви. А для гостей і членів клану наступають нелегкі часи – потрібно вибрати презенти і сюрпризи, які відповідали б смакам і захопленням іменинника.

Отже, як підібрати оригінальний подарунок татові на День народження? Для початку, пройдемося по його хобі. Риболовля? Полювання? Карате? Документальні фільми? Постмодерна література? Якщо є можливість підшукати щось варте за смаком винуватця торжества, не втрачайте цей шанс. Якщо ж Ваш батько повністю екіпірований, а на моторний човен або гвинтівку у Вас не вистачає коштів, даруєте речі для створення особистого комфорту або статусні шкіряні аксесуари.

Ідеї ​​цікавих подарунків для тата на День народження

Подарунковий сертифікат на Снайпер-клас
Якщо Ваш батько захоплюється стрільбою і регулярно зустрічає з друзями відкриття сезону полювання, цікавий і прикольний подарунок для нього – снайпер-клас. Можливість постріляти з 3-х видів зброї: карабіна Мосіна, американської штурмової гвинтівки “М16” і культового автомата Калашникова. Повірте, тато ні за що не упустить такий чудовий шанс. А його друзі будуть приречені ще довго вислуховувати розповіді про “славні подвиги на полігоні”

Подарунковий сертифікат на Майстер-клас управління яхтою
Якщо Ви не впевнені, що подарувати татові на День народження: стандартний перевірений варіант або щось, куплене “на свій страх і ризик”, задумайтеся про нематеріальну презент. Наприклад, майстер-клас управління яхтою – це 3 незабутні години в компанії досвідченого яхтсмена, який повідає всі премудрості управління яхтою, ведення її на галсі, оснащення вітрилами, плетіння морських вузлом.

Квест татові на День народження
Виберіть ідеальний варіант активного відпочинку для ваших близьких і коханих! Квест на День народження татові – це незабутня пригода, захват і гарний настрій в цей важливий день! Exit Games дає вам чудовий шанс організувати свято або вихідні! Тільки в Exit Games центрі ви зможете: розгадувати загадки і головоломки в квест-кімнатах; полювати один за одним в лабіринтах “пряток в темряві”; разом з татом пройтися маршрутами вуличного квесту в районі центру ExitGames.

Набір інструментів
Не жіноча це справа, лампочки вкручувати і цвяхи в стіну забивати. А ось чоловіки з цими завданнями справляються “на ура”. У них і сили більше, і кмітливості, і досвіду. Тому не сумніваємося і даруємо татові металевий кейс з інструментами. Подарунок корисний, цілком раціональне капіталовкладення. Така “чарівна скринька” стане в нагоді і для домашніх, і для автомобільних робіт. Викрутки, ключі, напилки, плоскогубці… чого тут тільки немає! Мрія будь-якого чоловіка, річ, здатна істотно полегшити життя. Якщо і не кращий подарунок для тата на День народження, то один з найбільш вдалих.

Крісло качалка
Якщо Ви хочете купити незвичайні подарунки татові на День народження, крісло-качалка може стати однією з тих незамінних речей, які сам собі ніколи не купиш, але полюбиш їх з першого погляду. Відпочити теплим літнім вечором на веранді заміського будинку з книгою в руках і чашкою ароматної кави в плетеному кріслі… Мрія.

Чоловіча сумочка
Якщо Ви шукаєте, де б замовити креативні подарунки для тата на День народження, задумайтеся про ідею дорожньої чоловічий косметички. Стильний шкіряний аксесуар італійського виробництва, який відкривається на кілька розворотів і здатний вмістити все чоловічі приналежності – незамінний варіант для поїздок в поїздах. Чоловік, безперечно, оцінить значимість і користь такого презенту.



• не пропусти