Як приготувати соковиту гуску в духовці: 5 оригінальних рецептів та секрети...
Розповімо, як вибрати, замаринувати і правильно запекти цілу гуску, щоб м'ясо було м'яким, а скоринка хрустка.
Гуска відрізняється від іншої птиці товстою шкірою, «важкими» кістками...
8 рецептів корисних перекусів у школу, які ваша дитина попросить ще
У школі дитина гасає цілий день та багато працює розумово. Потім ще й на всі гуртки треба встигнути! Життя школяра насичене, й саме батьки...
10 гарячих коктейлів для зимових вечорів: смакуватимуть на Новий рік та...
Гарячі напої одразу вмикають святкову атмосферу навіть, коли в грудні не випало жодної сніжинки. Теплі й пряні коктейлі прикрасять вас новорічний стіл, а готувати...
11 рецептів легких та ніжних салатів з авокадо, які можна приготувати...
Ще недавно салати з авокадо здавались чимось екзотичним. Але тепер, з модою на правильне та збалансоване харчування, це вже практично повсякденність для тих, хто...
Що приготувати для сімейної вечері в неділю: добірка рецептів до затишного...
Вечерю за великим родинним столом влаштовують не всі. Або якщо і влаштовують, то не надто часто. А, насправді, це чудовий привід спілкуватися частіше, проводити...
5 давніх рецептів українського борщу, які вас здивують (відео)
В Україні налічують дуже багато різних рецептів борщів. В цій добірці борщі, які можуть здивувати своїми смаками, виглядом і технологією приготування. Це відтінки червоного...
15 сніданків за 15 хвилин: добірка небанальних рецептів
Якщо ви запитаєте у своїх знайомих, з чого складається їх сніданок, то виявите, що більшість людей взагалі не снідає, навіть якщо вони усвідомлюють, наскільки...
Як приготувати малосольні огірки: 6 простих перевірених рецептів
Зібрали варіанти на будь-який смак: у каструлі, банці, пакеті, в олії, розсолі або навіть на мінералці. Спробуйте різні способи — результат здивує!
1. Малосольні огірки...
Запікаємо просто: 10 простих і корисних страв, які можна приготувати за...
А ви знали, що яєшню можна запікати? Тоді не треба буде використовувати олію, а значить страва стає кориснішою та менш калорійною. Це тільки один...