Сезонна страва: рецепт гарбузової каші від Євгена Клопотенка

З приходом холодної осені хочеться приготувати традиційну сезонну страву. Шеф-кухар нагадує рецепт гарбузової каші родом з дитинства. Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився неймовірним...

Три простих способи засолити сало: рецепти від Євгена Клопотенка

Сало це частина традиційної української закуски, яку готують в кожному домі. Господині знають безліч рецептів цієї страви. Український шеф-кухар Євген Клопотенко вирішив поділитись з підписниками...

Кондитери розповіли, як вибрати якісні та смачні фрукти і овочі

Всесвітня організація охорони здоров'я радить вживати щодня не менше 400 г овочів, фруктів і ягід. З настанням літа свіжовичавлені соки, смузі, ягідні пироги і салати виходять особливо...

7 рецептів із сезонними продуктами серпня

Нагріті сонцем груші, молода кукурудза, солодка диня — страви з сезонними продуктами завжди смачніші. Особливо, коли це овочі і фрукти, вирощені десь на українських...

5 рецептів у лютому для здоров’я та насолоди кожним обідом

Останній місяць зими — це коли діти ще грають в хокей на льоду, а поруч на сонці гріються мами у весняних пальтах. Мінлива погода...

Що приготувати під час Великого посту: прості й корисні рецепти

Пісні страви — це не тільки овочеві салати та каші, бо навіть харчування з обмеженнями має бути різноманітним і збалансованим. Готуйте різні супи, додайте...

Добірка рецептів із сезонними продуктами серпня

У серпні вже достигають перші продукти нового врожаю, адже до осені залишилося недовго. Насолоджуємося свіжими фруктами та овочами й готуємо страви із сезонними продуктами...

Меню у Великий піст: поради на кожен день та добірка страв

Щорічний піст перед Великоднем почався у 2019 році 11 березня і триватиме аж до самого свята 28 квітня. Ми вже писали про головні правила...

10 варіантів оригінальних страв на Новий рік для м’ясоїдів і веганів

У святкову ніч хочеться приготувати щось особливе. Хтось і досі не уявляє новорічну ніч без тазика олів’є й шуби, але часи змінюються. Кулінари вигадують...