Як заморозити свіжі трави на зиму? 4 прості способи
Напевно, найбільш відомий метод заготувати трави на зиму - їх засушити. Хоча сушіння не завжди зберігає запах трав, який ми так любимо. А для трав з...
5 простих страв на вечерю: готуйте смакоту за 20 хв!
Страви на обід або вечерю за 20 хвилин — це реально! Можна готувати не тільки локшину чи супи швидкого приготування. Зібрали варіанти з м’ясом,...
8 рецептів із сезонними продуктами травня
Харчуватися сезонними продуктами — корисно не лише для організму, але й заради економії. У травні побудувати правильний раціон на сезонних продуктах значно простіше, адже...
7 рецептів гарячих супів, які зігріють вас взимку
Поки всі асоціюють холод і мряку з глінтвейном і какао, ми пропонуємо готувати смачні зупи! Миска гарячого супу — те, що точно зігріє, наситить...
Страви прабабусь готуємо з любов’ю
В окремих селах Західної України і зараз готують страви, назви яких, швидше за все, зовсім не відомі для молоді. Наприклад, кендюшник і пшонянники, які...
Гастротур країною: 10 класних закладів з оригінальною українською кухнею
“І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь” — це і про українську кухню також. Надто багато італійської піци та японських суші стало на вулицях,...
Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото
Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...
Сезонна страва: рецепт гарбузової каші від Євгена Клопотенка
З приходом холодної осені хочеться приготувати традиційну сезонну страву. Шеф-кухар нагадує рецепт гарбузової каші родом з дитинства.
Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився неймовірним...
Що приготувати з авокадо на сніданок: три ідеї
Численними дослідженнями доказано, що авокадо корисне для нашого організму, адже цей плід – прекрасне джерело жирних кислот, які необхідні для здоров'я серця і судин....








