Що приготувати на Великдень цього року

Ми підготували для вас добірку з великодніми рецептами: традиційними українськими чи європейськими, а також сучасними. Усі страви складаються з простих та недорогих продуктів, які...

Як заморозити свіжі трави на зиму? 4 прості способи

Напевно, найбільш відомий метод заготувати трави на зиму - їх засушити. Хоча сушіння не завжди зберігає запах трав, який ми так любимо. А для трав з...

5 свіжих рецептів з сезонних продуктів травня

Навесні, а особливо в травні, на грядках з’являється свіжа зелень та городина. Хочеться просто ходити й збирати свіжі листочки та овочі просто з землі,...

8 рецептів із сезонними продуктами травня

Харчуватися сезонними продуктами — корисно не лише для організму, але й заради економії.  У травні побудувати правильний раціон на сезонних продуктах значно простіше, адже...

Страви прабабусь готуємо з любов’ю

В окремих селах Західної України і зараз готують страви, назви яких, швидше за все, зовсім не відомі для молоді. Наприклад, кендюшник і пшонянники, які...

Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото

Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...

Сезонна страва: рецепт гарбузової каші від Євгена Клопотенка

З приходом холодної осені хочеться приготувати традиційну сезонну страву. Шеф-кухар нагадує рецепт гарбузової каші родом з дитинства. Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився неймовірним...

Що приготувати з авокадо на сніданок: три ідеї

Численними дослідженнями доказано, що авокадо корисне для нашого організму, адже цей плід – прекрасне джерело жирних кислот, які необхідні для здоров'я серця і судин....

Сезонне меню грудня: 5 цікавих рецептів на кожен день

З приходом зими корисне, ситне і здорове харчування — ще той виклик! Їжа має не тільки добре насичувати, а й зігрівати та підкріплювати імунітет....