13 маловідомих фактів, що змусять вас наново захопитися українською традиційною кухнею
Борщ, вареники, сало — три кити, на яких тримається уявлення всього світу про українську кухню. Так, це дійсно її важливі елементи, про які важко...
Українські «суперфуди»: 5 локальних продуктів, які містять багато корисних компонентів
Де шукати «суперфуди» — у магазині чи, можливо, у власній коморі? Спільно з кандидаткою біологічних наук Оленою Лівінською ресурс berezhy-sebe.com розповів про 5 популярних українських...
Суші, соуси, палички: східний етикет
Схід завжди асоціюється із чимось витонченим та незвичайним. У азіатських країнах кожне явище має свої особливості та тонкощі, і прийом їжі тут займає далеко...
7 рецептів смачних салатів, які легко приготувати в кінці зими
Готуватися до весни — це зовсім не про похід до спортзалу. Спочатку потурбуйтеся про здорове харчування цілий рік. Улітку на грядках і на базарі...
Що приготувати під час Великого посту: прості й корисні рецепти
Пісні страви — це не тільки овочеві салати та каші, бо навіть харчування з обмеженнями має бути різноманітним і збалансованим. Готуйте різні супи, додайте...
7 рецептів простих страв із гарбуза, які можна їсти хоч щодня
Сонячний, ароматний і солодкий гарбуз восени чарує, збуджує рецептори та змушує стати до плити навіть тих, хто куховарити зовсім не любить. А ще цей...
3 рецепти найсмачнішої Різдвяної випічки
Ніщо так не підніме святковий настрій, як духмяна різдвяна випічка. Ми пропонуємо вам 3 найпопулярніших та найсмачніших рецептів святкової випічки з Німеччини, Америки та...
Початок Різдвяного посту 15 листопада — що приготувати смачно й за...
Усередині листопада починається Різдвяний піст, тож у пригоді стане добірка простих страв на цей місяць. Тисячі людей під час посту працюють над духовними цінностями,...
5 традиційних українських страв для вегетаріанців і тих, хто поститься
В нашій країні з кожним роком все більше розвивається культура вегетаріанства – тобто виключення м’яса та риби з свого раціону. У кожного свої мотиви...








