7 рецептів глінтвейну для теплої зими: класичний, шоколадний та, навіть, безалкогольний

Цей зимовий напій з’явився в Європі, а саме на відкритих ярмарках та базарах. Коли треба було довго знаходитися на холоді — люди зігрівалися простим...

6 рецептів оригінальних літніх салатів з локальних продуктів

Перша половина літа – це сезон, сповнений великою кількістю сезонних фруктів та овочів. Саме на межі червня-липня дозріває велика кількість шпинату, руколи, петрушки, щавлю...

Українські «суперфуди»: 5 локальних продуктів, які містять багато корисних компонентів

Де шукати «суперфуди» — у магазині чи, можливо, у власній коморі? Спільно з кандидаткою біологічних наук Оленою Лівінською ресурс berezhy-sebe.com розповів про 5 популярних українських...

Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото

Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...

7 рецептів легких сезонних страв липня, які варто приготувати цього місяця

У липні літо по-особливому спекотне й готувати надто складні страви, а тим більше щось запікати чи варити, зовсім не хочеться. Найкращий вихід: легкі та...

5 салатів для здоров’я усієї родини, які варто приготувати з настанням...

Уже так багато сказано про користь овочів та зелені, але необов’язково просто хрумати сиру моркву й жувати петрушку. Саме в салатах корисні складові гарно...

Найкращі рецепти із сезонних продуктів липня — 5 простих варіантів

Десятки овочів, фруктів на прилавках і ціни по кілька гривень — тільки одна з причин готувати більше сезонних продуктів липня. Ароматні й насичені інгредієнти...

10 сортів пива з найбільш незвичайним смаком (фото)

Виробники алкогольної продукції не перестають дивувати, створюючи все нові і нові напої з незвичайним смаком. Деякі з нижчеперелічених напоїв, правда, є експериментальними і зварені всього...

Смак осені: 5 страв з гарбуза для смачних осінніх вечорів

У всій Європі останні декілька років дедалі популярнішою стає тенденція приготування страв не з екзотичних продуктів, а з локальних. Тобто тих, які ростуть у...