5 простих страв із буряка, які варто приготувати взимку
Буряк — зірковий овоч для приготування став узимку. Цей продукт добре зберігається й лишається корисним навіть у люті морози за вікном. А сам буряковий...
5 традиційних українських страв для вегетаріанців і тих, хто поститься
В нашій країні з кожним роком все більше розвивається культура вегетаріанства – тобто виключення м’яса та риби з свого раціону. У кожного свої мотиви...
Як смажити сосиски: 10 простих ідей
Сосиски люблять і дорослі, і діти, особливо якщо вони якісні та правильно приготовані. У сезон пікніків це особливо актуально: їх зручно брати з собою...
Що приготувати з авокадо на сніданок: три ідеї
Численними дослідженнями доказано, що авокадо корисне для нашого організму, адже цей плід – прекрасне джерело жирних кислот, які необхідні для здоров'я серця і судин....
10 головних особливостей стародавньої української кухні
Ми із задоволенням смакуємо гамбургери, піцу і солодкі французькі макаруни. Та погодьтеся, що любов до борщу і вареників - просто у крові українця. Чому...
Як пофарбувати яйця на Великдень натуральними барвниками? 6 способів
У давнину наші бабусі фарбували крашанки, робили писанки, крапанки й дряпанки за допомогою простих натуральних фарб і воску, декорували листочками й візерунками. Зараз стало...
12 простих і розкішних закусок із сала
Серед 16-ти країн, які у своїх національних кухнях з давніх-давен готують і споживають сало, Україна посідає лише 13-е місце щодо частоти та регулярності використання...
Смачний грудень: із яких продуктів готувати страви взимку
Літо і осінь закінчилися, але навіть у грудні на прилавках магазинів та ринках можна знайти корисні та сезонні продукти. Які продукти купувати зимою та...
8 рецептів із сезонними продуктами травня
Харчуватися сезонними продуктами — корисно не лише для організму, але й заради економії. У травні побудувати правильний раціон на сезонних продуктах значно простіше, адже...