5 простих страв із буряка, які варто приготувати взимку

Буряк — зірковий овоч для приготування став узимку. Цей продукт добре зберігається й лишається корисним навіть у люті морози за вікном. А сам буряковий...

5 традиційних українських страв для вегетаріанців і тих, хто поститься

В нашій країні з кожним роком все більше розвивається культура вегетаріанства – тобто виключення м’яса та риби з свого раціону. У кожного свої мотиви...

Як смажити сосиски: 10 простих ідей

Сосиски люблять і дорослі, і діти, особливо якщо вони якісні та правильно приготовані. У сезон пікніків це особливо актуально: їх зручно брати з собою...

Що приготувати з авокадо на сніданок: три ідеї

Численними дослідженнями доказано, що авокадо корисне для нашого організму, адже цей плід – прекрасне джерело жирних кислот, які необхідні для здоров'я серця і судин....

10 головних особливостей стародавньої української кухні

Ми із задоволенням смакуємо гамбургери, піцу і солодкі французькі макаруни. Та погодьтеся, що любов до борщу і вареників - просто у крові українця. Чому...

Як пофарбувати яйця на Великдень натуральними барвниками? 6 способів

У давнину наші бабусі фарбували крашанки, робили писанки, крапанки й дряпанки за допомогою простих натуральних фарб і воску, декорували листочками й візерунками. Зараз стало...

12 простих і розкішних закусок із сала

Серед 16-ти країн, які у своїх національних кухнях з давніх-давен готують і споживають сало, Україна посідає лише 13-е місце щодо частоти та регулярності використання...

Смачний грудень: із яких продуктів готувати страви взимку

Літо і осінь закінчилися, але навіть у грудні на прилавках магазинів та ринках можна знайти корисні та сезонні продукти. Які продукти купувати зимою та...

8 рецептів із сезонними продуктами травня

Харчуватися сезонними продуктами — корисно не лише для організму, але й заради економії.  У травні побудувати правильний раціон на сезонних продуктах значно простіше, адже...