Визначні пам’ятки Пхукета (Таїланд). Топ 10 (фото)

1408

Велика перевага Пхукета полягає в тому, що тут завжди є щось, чим можна зайнятися і подивитися, незалежно від того, ллється дощ або сяє сонце. Діапазон розваг і красивих місць для відвідування величезний і різноманітний. Представляємо Вам список з 10 кращих пам’яток Пхукета, а так само способів проведення часу. Навіть якщо Ви відвідаєте тільки половину цих місць призначення, у Вас буде незабутній відпустку.

Затока Панг-Нга на північний схід від Пхукета.

Панг-Нга унікальний. Провівши тут навіть один день Ви отримаєте незабутній досвід, який виразно змінить Ваші погляди. Відмінна риса затоки – чисті стрімчаки вапняку, які виступають вертикально з смарагдово-зелених вод. Ці острови є батьківщиною рідкісної фауни, за якою можна спостерігати в певних турах. Острів Джеймса Бонда і Кох панії – два найбільш відомих острівця в цьому затоці.

панг нга

Старе Місто Пхукета.

Китайсько-португальські вулички і маленькі магазини в найнесподіваніших місцях здивують і захопить Вас в серці сонного адміністративного центру провінції Пхукет. Місто Пхукет пропонує набагато більше, ніж Ви думаєте, з чудовими ресторанами та місцевими визначними пам’ятками. Унікальна суміш колоніальної і китайської архітектури поряд з матеріальним витонченістю забезпечує захоплюючий і незабутній досвід. Можна чудово провести цілий день, прогулюючись навколо Старого Міста Пхукета.Чекайте несподіване і не забувайте взяти свою камеру, тут є що познімати.

достопримечательности Пхукета

Бангла-Роуд і пляж Патонг.

Приготуйтеся до нічної прогулянки по Бангла-Роуд і Патонг, де кипить нічне життя. Однак, у Вас має бути почуття гумору і ясний розум, якщо Ви сподіваєтеся добре тут повеселитися. Фактично, є тільки один безперечний і очевидний факт про Бангла – тут можна розслабитися і почувати себе як вдома. З екзотичними дівчатками, чаруючими західних жителів (головним чином чоловіків), безліччю клубів і барів. Вдень тут можна робити покупки або потягувати пиво, а вночі з головою зануритися вируючий котлован веселощів. Патонг входить в число кращих пляжів Таїланду , про яких є спеціальна добірка.

пляж патонг

Шоу в Кабаре Саймон на пляжі Патонг.

Кабаре Саймона – ймовірно, саме велике шоу кабаре з трансвеститами, яке може бути знайдено в місцевому масштабі. Це шоу пропонує захоплюючу музичну розважальну програму, виконану всесвітньо відомими лейдібойс з Кабаре Саймона. Навіть якщо Ви не любитель таких пам’яток, не пропустіть можливість, адже це частина культури Пхукета.


Ват Чалонг і храми Пхукета.

Ват Чалонг – один з найважливіших храмів і сама відвідувана пам’ятка Пхукета. Храм красиво прикрашений нескінченними крихітних скляними елементами і складається з декількох пагод. Калонг влаштовує ярмарки з реальним місцевим духом та атмосферою, де Ви можете купити що завгодно, від закуски до тайської їжі, до сувенірів своїм друзям. Храм Калонг має цікаву історію і є духовним центром острова Пхукет. Ви не бачили Пхукет, якщо Ви ніколи не відвідували цей захоплюючий храм.

Великий Будда Калонг.

Відомий з більшої частини південного Пхукета, Великий Будда – недавня пам’ятка острова. Величезна скульптура стоїть на вершині Горбів Наккерд. Споруда заввишки в 45 метрів обійшлося в 30 мільйонів батів. Поряд з ним знаходиться менша золота скульптура, яка фактично зроблена з міді. Дорога до Великого Будді проведе Вас через реальний Таїланд, а вид від вершини буде більш шикарний, якщо Ви візьмете з собою карту, щоб зверху ідентифікувати безліч інших визначних пам’яток.

Проведіть день (або два) на Острові Пхі Пхі.

Острів Пхі Пхі – острівна суперзірка Таїланду, місце зйомок знаменитого фільму Пляж з Леонардо ді Капріо. Популярна тема бесіди для мандрівників на всьому протязі Таїланду. Для деяких це єдина причина для приземлення в Пхукеті. Краса Пхі Пхі – його чарівність. При наближенні на човні він піднімається від моря, немов фортеця. Величезна башта круч нагорі плавно виходить пляжем до джунглів. Це – любов з першого погляду. Входить до числа самих красивих островів Таїланду , про які тут вже писали.

пхи-пхи

Шоу FantaSea на пляжі Камала.

Це безглузде, але дуже забавне і професійно зроблене шоу. Еквілібристи і трапеції, слони і піротехніки об’єднуються на шоу в стилі Лас Вегаса. Ви не побачите нічого подібного ніде на планеті. Об’єднуючи тайські традиційні міфи з гумором, фантазією і вільної сюжетною лінією, феєрія FantaSea – дуже цікаве і захоплююче шоу, яке має право бути вершиною нашої десятки пам’яток Пхукета.

Тайський бокс на пляжі Патонг – Рава.

Швидко завойовуючи популярність у всьому світі, тайський бокс – видовище, яке заслуговує на увагу. Відвідайте стадіон Saphan Hin в Пхукет-Сіті, щоб побачити регулярні матчі з добре навчаними експертами з бойових мистецтв. Або спробуйте Пляж Патонга, де Ви можете також оцінити вміння і спритність цих борців.

Оглядові майданчики Пхукета. Ката – Най Харні – Панва.

Є багато оглядових майданчиків за східним і західним Пхукет , які надають можливість спостереження заходу і сходу сонця. Ці неймовірні пейзажі океану відкривають вид до острова Пхі Пхі в гарну погоду.
На цьому ми закінчуємо огляд цікавих місць, але Ви завжди можете знайти безліч цікавих статей в розділі, присвяченому Таїланду, його традицій, історії і пам’ятках.