8 оригінальних рецептів запечених овочів для смачної осені
Так, ще у вересні можна спокійно готувати страви зі свіжими овочами та не думати, чим їх замінити. Але ж, навіть у початку осені бувають...
Готуємо медовуху своїми руками правильно!
Варити медовий напій в домашніх умовах легко і просто, потрібно тільки знати кілька рецептів. А там - вибирайте на свій розсуд, і, вперед!
Ви теж...
Жива Українська Кухня — книга про традиційні українські страви, дитинство й...
Спадщину можна берегти по-різному. Консервувати в музеях, передавати у піснях, записувати в книгах. Останній спосіб — зовсім не про сухі факти, як і в...
15 найніжніших українських страв, які практично зникли з нашого столу
Українська традиційна кухня складається з простих у приготуванні сільських страв, основою яких є злакові та овочі, такі як картопля, капуста, буряк та гриби.
Меню українців...
16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали
В Україні борщ здавна вважався символом міцної родини: усі інгредієнти у полив’янім горщику, варяться, бурлять, а потім, мліючи, передають свої аромати і смаки одне...
Топ – 10 найсмачніших страв італійської кухні (фото)
Італія подарувала світу безліч неймовірно смачних і різноманітних страв. Мільйони людей починають день з чашки кави еспресо, готують на обід спагетті, замовляють піцу... Для самих...
Як приготувати смачні курячі котлети: 9 оригінальних рецептів, які стануть улюбленими
Сьогодні ми поділимося з вами дев'ятьма оригінальними рецептами, які перетворять звичайні курячі котлети в неповторну смакоту. З цими ідеями ви зможете порадувати себе і...
3 рецепти найсмачнішої Різдвяної випічки
Ніщо так не підніме святковий настрій, як духмяна різдвяна випічка. Ми пропонуємо вам 3 найпопулярніших та найсмачніших рецептів святкової випічки з Німеччини, Америки та...
Як приготувати соковиту гуску в духовці: 5 оригінальних рецептів та секрети...
Розповімо, як вибрати, замаринувати і правильно запекти цілу гуску, щоб м'ясо було м'яким, а скоринка хрустка.
Гуска відрізняється від іншої птиці товстою шкірою, «важкими» кістками...







