Зимове меню: 5 українських страв з гороху

Взимку раціон українців складався з одних і тих самих продуктів. Це були різні коренеплоди, крупи, страви з борошна та квашеної капусти. З сушених грибів,...

5 рецептів традиційних українських страв, які варто приготувати в лютому

В лютому раціон складається переважно з гарячих страв: запечені овочі, каші, м’ясні страви чи картопляні. Це і більш поживна їжа для зимового періоду, і...

5 давніх рецептів українського борщу, які вас здивують (відео)

В Україні налічують  дуже багато різних рецептів борщів. В цій добірці борщі, які можуть здивувати своїми смаками, виглядом і технологією приготування. Це відтінки червоного...

Сезонна страва: рецепт гарбузової каші від Євгена Клопотенка

З приходом холодної осені хочеться приготувати традиційну сезонну страву. Шеф-кухар нагадує рецепт гарбузової каші родом з дитинства. Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився неймовірним...

Топ-7 страв, які можна приготувати на Спаса

У серпні українці відзначають одразу три православних свята: медовий, яблучний і горіховий Спас. Оскільки всі вони мають символічні кулінарні елементи, не складно здогадатись, що...

Медовий, Яблучний та Горіховий спас: добірка солодких рецептів на серпневі свята

Серпень багатий не тільки на врожай, але й на народні свята. Одразу три Спаса святкують українці: 14 серпня — Медовий Спас або ж Маковея,...