Українське вино, яке варто спробувати

Мистецтво виноробства на території України сягає четвертого століття до нашої ери! Так, археологами було знайдено різні приладдя для вина, яке уже виготовлялось на той...

Що їсти восени для покращення настрою: 5 осінніх продуктів

Правильне харчування як ліки – не нова концепція. Ми використовуємо різноманітні інгредієнти в рецептах протягом століть, щоб лікувати хвороби. Тож не дивно, що поживні речовини...

Від щерби до варенухи: чим харчувалися українські козаки

Раціон козаків і страви за запорізькими рецептами Сучасному українцю доступні найрізноманітніші продукти харчування, тому ми рідко замислюємося про те, що раціон наших предків був куди...

12 ресторанів, в яких вам буде не до їжі

У світі так багато приголомшливих місць, в яких варто побувати хоча б раз в житті! І нітрохи не менше страв, які хочеться покуштувати. Але...

Осінні рецепти. Шість страв з гарбуза, які урізноманітнять домашнє меню

Традиційне осіннє меню не тільки пропонує страви з сезонних овочів, але й дарує душевне тепло і домашній затишок Одним з найпопулярніших овочів є гарбуз, який...

З ложкою по Україні: 14 нетрадиційних страв, які варто спробувати

Українська кухня, як і її народ, така ж щедра і багата. Наші страви формувалися і змінювалися протягом тривалого часу. Є в українській кухні і...

16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали

В Україні борщ здавна вважався символом міцної родини: усі інгредієнти у полив’янім горщику, варяться, бурлять, а потім, мліючи, передають свої аромати і смаки одне...

Варенуха, муселець та спотикач. Алкогольні вподобання українців часів Київської Русі

Українці насправді у жодні часи не відзначались надмірною любо`ю до горілки, хоч алкоголь відомий нам ще з язичницьких часів. Здавна тут пили значно вишуканіші...

Щоб не стояти щодня біля плити, заморожуйте готові страви про запас....

Згідно опитування, жінки в середньому витрачають більше 8 годин на тиждень на приготування їжі. А якщо скласти весь час, який жінки проводять біля плити...