Free Porn
xbporn

Коровай на весілля: рецепт та традиції приготування

Для українців хліб завжди мав сакральне значення. До нього ставились із пошаною та робили його важливим елементом святкових обрядів. Жодне весілля не обходилось без...

Як заморозити свіжі трави на зиму? 4 прості способи

Напевно, найбільш відомий метод заготувати трави на зиму - їх засушити. Хоча сушіння не завжди зберігає запах трав, який ми так любимо. А для трав з...

Голови кабанів та птахи смажені живцем: що їли на бенкетах у...

Що з’їсти, коли хочеться чогось особливого? Середньовічна кухня може нам дати кілька ідей. Адже середньовічні кухарі винайшли страви, які могли не лише (і не...

До вашої уваги історія кожного овоча на вашому столі. Ви не...

Історія овочів починається на зорі сучасного людства, коли мисливці-збирачі покинули Африку і почали заселяти всю планету, пише The Plant Guide. Розводити корисні рослини людина почала...

Що приготувати з авокадо на сніданок: три ідеї

Численними дослідженнями доказано, що авокадо корисне для нашого організму, адже цей плід – прекрасне джерело жирних кислот, які необхідні для здоров'я серця і судин....

Не борщ і не вареники: Відомий кулінар назвав чотири по-справжньому українські...

Євген Клопотенко розповів про забуті автентичні українські страви. Кожна країна пишається своїми національними стравами, вони стають своєрідною "кулінарної візиткою", за якою країну впізнають за кордоном В...

Борщ, каша та кисіль: що їли українці до появи картоплі?

Сьогодні картопля – чи не найголовніший національний продукт харчування. Але ще якихось 300 років тому наші предки навіть не знали, як виглядає цей диво-овоч....

Оригінальні страви із сезонних продуктів: як урізноманітнити весняне меню

Навіть найвідоміші ресторани сьогодні відмовляються від приготування страв із екзотичних овочів та фруктів і роблять акцент на сезонних продуктах, вирощених у найближчій місцевості. Тому...

Що їли галичани сто років тому: стара книга рецептів

Рецепти з кулінарної книжки, виданої українською мовою за Австро-Угорщини, оприлюднив франківський художник і журналіст Ігор Роп’яник, а у 2017 році книгу перевидали. “Знайшов помежи маминих...

Топ-7 весняних вітамінних напоїв

Початок весни та наближення перших променів весняного сонця — зовсім не означають, що більше не потрібно піклуватись про свій імунітет. Навпаки, весна приходить не...

Меню у Великий піст: поради на кожен день та добірка страв

Щорічний піст перед Великоднем почався у 2019 році 11 березня і триватиме аж до самого свята 28 квітня. Ми вже писали про головні правила...

Колодій: 5 кращих страв з сиру

Свято, яке ми звикли називати Масляною — має більше російське коріння, ніж українське. У нас же святкували Колодій, або ж Сиропусну неділю. Головними ж...