10 кінофільмів, які ми з нетерпінням очікуємо в першій половині 2020 року

940

У новому десятиріччі кіноіндустрія переживає сплеск вражаючих ідей. Покоління молодих режисерів та продюсерів збирається підкорювати наші серця цікавими новими історіями та перезняти найулюбленіші кінострічки минулого. Якщо у 2010-х попит був спрямований на екранізацію ігор, то з початком 2020-х тенденції почали змінюватися.

Саме з цими проектами розпочався 2020 рік і, сподіваємось, ці стрічки вразять навіть найвибагливішого кіномана.

Dolittle (Дулітл)

Комедія у жанрі фентезі, в якій знову нас буде вражати Роберт Дауні-молодший у головній ролі. Саме він зіграє ексцентричного лікаря Джона Дулітла –ветеринара, який розуміє мову тварин.

Сюжет. Після смерті дружина лікар Дулітл прожив майже 7 років за у своєму маєтку, спілкуючись лише з тваринами. Проте, коли молода королева захворіла, Джон відправився на пошуки ліків на незвичайний міфічний острів. Йому доведеться неабияк проявити себе під час нових пригод та зустрічі зі старими ворогами.

Прем’єра в Україні 09 січня 2020 року.

Little Women (Маленькі жінки)

Фільм драма, у якому знялися відомі Голлівудські акторки Емма Уотсон, Меріл Стріп, Сірша Ронан, Флоренс П’ю.

Сюжет. Історія про чотирьох сестер таких схожих і водночас різних за своїм характером. Усі події відбуваються у 1860 році під час громадянської війни. Дівчата вчяться любити, долають перешкоди та намагаються знайти свій життєвий шлях. Кінострічка обіцяє бути цікавою, адже вона знята за мотивами відомого роману Луїзи Мей Олкот «Маленькі жінки».

Прем’єра в Україні 30 січня 2020 року.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін))

Усі головні герої – це жіночі персонажі, відомі за сюжетами коміксів, а фантастичну Харлі Квін зіграла Марго Роббі.

Сюжет. Після розриву зі злим генієм Джокером Харлі Квін дуже подавлена. Але нове завдання допомагає їй відволіктися. Місцевий підступний бізнесмен Готема, Роман Сіоніс, разом зі своїми поплічниками почав полювання на юну дівчину Касс. Допомогти їй нікому, адже сам Бетмен раптово зник. Харлі вирішила врятувати Касс за будь-яку ціну, не дивлячись на те, що їй доведеться об’єднатися з іншими злочинцями.

Прем’єра в Україні 06 лютого 2020 року.

The Invisible Man (Людина-неведимка)

Любителів трилерів та жахів зацікавить саме цей фільм, який зовсім скоро потрапить на українські екрани.

Сюжет. Сесіля Касс була нещаслива у стосунках з коханим, бо знаходилась під постійним контролем, який супроводжувався насиллям та агресією. Після розриву їй повідомляють, що колишній покінчив життя самогубством. Проте Сесілія підозрює, що все було спеціально розіграно. Поступово вона помічає, що за нею хтось стежить…

Прем’єра в Україні 27 лютого 2020 року.

Mulan (Мулан)

Екранізація відомого однойменного Диснеївського мультфільму, який вже давно заполонив наші серця. В основу кінострічки та мультфільму покладена китайська легенда про Хуа Мулань.

Сюжет. Щоб врятувати свого хворого батька від участі у важкому поході, єдина дочка сім’ї прикидається чоловіком і служити в армії китайського імператора. Тепер їй доведеться не тільки зберегти таємницю, а й врятувати Китай.

Це ще один екшн фільм із класичної анімації Діснея, який обіцяє бути епічним.

Прем’єра в Україні 26 березня 2020 року.

The New Mutants (Нові мутанти)

Супер геройський фільм від кіностудії 20-century Fox за коміксами Marvel. Це остання 13 історія про Людей –X.

На вас чекає молодіжна драма витримана у хоррор-стилістиці.

Сюжет. Мутанти-підлітки силоміць утримуються в спеціальному підрозділі. Їм доведеться прийняти свої нові навички та боротися зі старими гріхами. Цього разу боротьба ведеться не за мир у всесвіті, а за їх власне життя.

Прем’єра в Україні 02 квітня 2020 року.

Black Widow (Чорна вдова)

Екранізація ще одного коміксу Marvel зі Скарлет Йохансон у головній ролі.

Сюжет. Після усіх пережитих подій Наташа Романов вирішує зробити все аби зруйнувати  систему, яка виховує таких вбивць, як колись була вона. Для цього вона відправляється до «Червоної кімнати» – місця колишніх її тренувань. Наташі доведеться протистояти своєму минулому.

Прем’єра в Україні 30 квітня 2020 року.

Scoob! (Скубі-Ду)

3-D мультфільм, який нарешті розкриває історію знайомства Скубі-Ду зі своїми друзями Шеггі, Фредом, Дафною і Вельмою.

Сюжет. У новому мультфільмі головні герої повинні розкрити змову та зупинити тих, хто хоче викликати страшного привида – пса Цербера.

Прем’єра в Україні 14 травня 2020 року.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (Губка Боб: Втеча Губки)

Нова цікава пригода Губки Боба та його друзів. Це вже третя мультиплікаційна стрічка з цими героями. Цікавинкою є те, що  у мультику з’явиться Кіану Рівз в образі рослини.

Сюжет. Улюбленця Губки Боба, равлика Гері, викрав Посейдон. Тому головний герой та його друг Патрік відправляються до Загубленого Міста, щоб знайти Гері та повернути його додому.

Фільм також розкриє таємницю першої зустрічі Губки Боба та його улюбленця.

Прем’єра в Україні 4 червня 2020 року.

Wonder Woman (Диво-жінка)

Любителів пригод, бойовиків і фентезі очікує нова історія Діани Принц – Диво-жінки.

Сюжет. Цього разу головні події розгортаються у 1980-х рока, де Діана зустрічається з двома запеклими ворогами: Максвеллом Лордом і Гепардою. Приємним сюрпризом фільму стане возз’єднання Діани з її коханим Стівом Тревором.

Інформації про фільм поки що не багато, але трейлер, який нещодавно вийшов, вже викликав багато запитань у глядачів і чітко показує, що стрічка точно буде епічною.

Прем’єра в Україні 3-4 червня 2020 року.

автор Альона Гук спеціально для vsviti.com.ua