Нові дитячі книги від «Видавництва старого Лева» уже в продажі

694

Маленькі читачі зможуть відкрити для себе світ пригод з оновленою серій книг від «Видавництва старого Лева». Інтернет-магазин yakaboo.ua вже доповнив літературний розділ цього видавництва свіжими збірками повістей, цікавих казок та інших дитячих видань.

Видавництво пропонує книги для дітей будь-якого віку. Для самих маленьких дітей (до трьох років) випускаються міцні книжки з картонними листами. Головне в них, звичайно, – великі кольорові ілюстрації.

Для дошкільнят від 3 до 6 років пропонуються схожі книжки. Але вже з щільними паперовими сторінками і більш детальними малюнками. Та й тексту там не в приклад більше. Серед них є і збірки дитячих віршів.

Для школярів молодшого або середнього віку видавництво зібрало справжню скарбницю українських і зарубіжних творів. Так, Старий Лев може похвалитися прекрасною колекцією книжок про мумі-тролів Туве Янссона. Для любителів веселих історій є цілий набір забавних творів англійського письменника Джеремі Стронга. А для дівчат-школярок – книжки про пригоди їх ровесниць.

Книги для підлітків теж є різноманітними. Чимало подібних книжок присвячено чарівним пригод або розгадування таємниць. Однак серед них є багато речей, які розповідають про непростий період дорослішання. Їх герої розмірковують про самостійність, відносинах між людьми, відповідальності, співпереживання. Є у видавництва і юнацька література, яка зачіпає більш складні питання: перше кохання, особистого самовизначення.

Старий Лев, підхопивши світове захоплення розмальовками-антистрес, представив серію подібних видань. Серед них знамениті «Чарівний сад», «Зачарований ліс», «Загублений океан» Джоани Басфорд.

Видавництво старого Лева можна назвати одним із символів сучасного українського книгодрукування. Видаються їм книжки вже традиційно виявляються в числі кращих зразків дитячої та підліткової літератури. А назва видавництва на обкладинках дитячих книг стала знаком якості. Складові його репутації – ретельно підібрана література, продуманий дизайн і поліграфія. Все це приваблює як дітей, так і дорослих. Півтора десятиліття видання з колекції Старого Лева відкривають дітям радість читання і любов до літератури.

Дитяча література цього видавництва представлена ​​в книжковому відділі інтернет-магазину «yakaboo.ua». Також тут можна розглянути асортимент книжкової продукції для дітей від інших видавництв. Для полегшення пошуку на сайті передбачена зручна система фільтрів. Є можливість підібрати необхідну літературу, вказавши категорію, видавництво і розділ.



• не пропусти