Що подивитися: 12 приголомшливих фільмів 2019 року, які ви даремно пропустили

7141

Якщо ви давно не дивилися хороших фільмів, то прийшов час надолужити згаяне. Пропонуємо ознайомитися з добіркою з 12 приголомшливих фільмів, що з’явилися в прокаті в минулому 2019 році. Це фільми, які гарантовано не залишать вас байдужими.

У минулому році режисерами з США, Великобританії, Франції, Бельгії, Швеції, Грузії та Ірландії було знято кілька гідних кінострічок. Це драми, мелодрами, комедії, документальні та біографічні фільми.

Аутсайдери (Ford v. Ferrari)

Американець Генрі Форд II вирішує поліпшити імідж своєї компанії і зайнятися випуском автомобілів Преміум класу. Після того, як спроба викупити практично банкрута Ferrari завершилася провалом, Генрі вирішує виграти гонку 24 години Ле-Мана, тим самим розправившись з конкурентами.

Але для створення відповідного автомобіля компанії потрібен автоконструктор Керрол Шелбі, який погоджується співпрацювати за умови, що його напарником стане відомий, але дуже важкий в спілкуванні гонщик Кен Майлз. В результаті два професіонали приступають до роботи і представляють світу висококласний спорткар Ford GT40.

А потім ми танцювали (And Then We Danced)

Історія професійних танцюристів. З раннього дитинства Мераб танцює зі своєю партнеркою Марі в грузинському ансамблі. Але життя хлопця кардинально змінюється, коли він знайомиться з новим артистом трупи Іраклієм і закохується в нього…

Прекрасна епоха (La Belle Époque)

Уявіть, ніби у вас є можливість відправитися в минуле, причому в будь-який період на ваш вибір. Які помилки ви хотіли б виправити? Існує компанія, що надає таку послугу, як відновлення будь-яких подій минулого на замовлення. Одним з клієнтів цієї фірми стає художник, який пережив кризу у відносинах зі своєю коханою. Він вирішує скористатися шансом і все змінити, він повертається в минуле в той день, коли зустрів свою любов.

Шлюбна історія (Marriage Story)

Подружжя-актори розлучаються… Чоловіка в шлюбі абсолютно все влаштовує, а дружина вважає, що втратила себе і тому забирає сина і переїжджає разом з ним з Нью-Йорка в Лос-Анджелес до матері. Там актрису чекає нове життя і нова роль в серіалі. Вона наймає професіонала зі шлюборозлучних процесів, а чоловікові теж належить зайнятися цим питанням і ще подумати над тим, як тепер розірватися між двома узбережжями, щоб працювати і бачитися з власним сином.

Очима собаки (The Art of Racing In The Rain)

Історія про початківця гонщика Денні і його відданого чотириногого друга – собаці Енцо. Вони обидва знають, що життя, як гонка, сповнена несподіваних поворотів, небезпечних ям, падінь і злетів. У кожного з них своя власна гонка, але обидва розуміють, що перемогти – це не обігнати суперників, а у що б то не стало повернутися на трасу після поразки і гідно пройти її, навіть якщо дорога слизька.

Аполлон-11 (Apollo 11)

Аполлон-11 – це космічний корабель, яким управляє командир Ніл Армстронг, який здійснив посадку на Місяць в 1969 році. Фільм містить рідкісні кадри, розповіді учасників та очевидців значущих подій в сфері космонавтики. Після перегляду не залишиться сумнівів, що все це реальність.

Арахісовий сокіл (The Peanut Butter Falcon)

Велика подорож починається з першого кроку, а глобальне – з польоту. Герой фільму вилетів у вікно і потрапив в новий світ, де кожен чогось потребує. Його другові терміново потрібна істотна грошова сума, головорізи женуться за головою друга, медсестра мріє про справжнє кохання. А головному герою потрібні подорожі, погоні, палаючі вогнища і трохи арахісового масла.

Портрет дівчини у вогні (Portrait de la jeune fille en feu)

1770 рік, дівчину-художницю наймають, щоб вона намалювала портрет Елоїзи – дочки власників величезного маєтку на узбережжі. Портрет потрібен для того, щоб відправити його нареченому цієї дівчини в Мілан, але та геть відмовляється позувати, оскільки не хоче виходити заміж за цю людину. Тому гостя була представлена ​​Елоїзі не як художниця, а як компаньйонка для прогулянок. Проводячи разом багато часу, дівчата починають зближуватися … Варто подивитися, чим закінчиться ця історія.

Абатство Даунтон (Downton Abbey)

У житті будь-якого аристократа найважливішою подією є прийом монарха в родовому гнізді. Але хтось із мешканців особняка, поки йде підготовка до церемонії і вишуканим ритуалом, готує страшний замах на короля …

Геній і безумець (The Professor and the Madman)

Події розвиваються в Англії в середині 19 століття. Джеймс Мюррей – професор з Оксфорда починає працювати над створенням першого англійського словника, а його напарником стає Вільям Майнор – пацієнт психіатричної клініки, в якій знаходяться особливо небезпечні злочинці.

Король (The King)

Події розвиваються під час Столітньої війни в Англії. Це історія про принца Уельського Хелі, який веде розгульний спосіб життя, зовсім не замислюючись над тим, що колись йому доведеться зайняти місце батька на троні. Але цей час приходить – батько Генріх IX вмирає від хвороби, молодшого брата вбивають на полі бою і Хелу доводиться надіти корону і взяти правління в свої руки. Дивно, як спритно йому вдається розібратися з усіма повстаннями і монархами, які не проявляють до нього належної поваги.

Вас не було на місці (Sorry We Missed You)

Після кризи 2008 року сім’я Тернерів намагається зводити кінці з кінцями. Еббі підробляє доглядальницею, а Ріккі на останні кошти набуває фургон, щоб почати власну справу і займатися доставкою посилкою. Але все дається їм непросто – щоб окупити франшизу чолі сім’ї доводиться працювати по 14 годин на день і ще знаходити час на виховання дітей. Чи вдасться сім’ї витримати це випробування?



• не пропусти