Робота для початківців в адміністративному персоналі — як знайти роботу з HH.UA

205

Вакансії, що об’єднані у розділ «адміністративний персонал», найкраще підходять початківцям. По-перше, через велику кількість пропозицій на ринку легко знайти навіть тимчасову роботу, по-друге, зазвичай посади у цій сфері не потребують специфічних навичок або освіти, в якості найманих робітників роботодавці часто беруть навіть студентів.

Серед переваг — робота у обладнаному офісі, офіційне працевлаштування, чіткий графік та вчасні виплати. Середня заробітна плата у сфері становить 8 тисяч гривень, мінімальна — 5 тисяч гривень.

Детальніше щодо пропозицій на ринку вакансій

Серед можливих вакансій для початківців зверніть увагу на наступні:

  1. Оператор call-центра. Спеціаліст може влаштуватися на роботу без досвіду, достатньо пройти інструктаж керуючого. До обов’язків входить спілкування з клієнтами, які звертаються по телефону, «холодні» дзвінки. Співробітник зі знанням іноземної мови може отримувати вищу заробітну плату.
  2. Ресепшіоніст. Зазвичай на посаду наймають жінок, які повинні зустрічати гостей офісу, відповідати на дзвінки та виконувати доручення керівництва. Серед вимог — пунктуальність, знання ПК, акуратність, ввічливість та знання ділового етикету. Також може вимагатися знання іноземної мови на рівні Intermediate.
  3. Секретар та помічник керівника. До обов’язків входить виконання особистих професійних вимог роботодавця. Обов’язкова грамотна письмова та усна мова, бажана вища освіта та володіння іноземними мовами не нижче рівня Intermediate.
  4. Інспектор відділу кадрів. Фахівець має займатися веденням кадрового обліку, серед вимог — знання трудового законодавства, вища освіта, знання комп’ютерних програм (1С, Microsoft Office та інших).

Чому початківцям варто обрати HH.UA

Можна звернутися за порадою до друзів або знайомих, але це не гарантує вигідної вакансії, особливо за короткий проміжок часу. Для пошуку роботи необхідно використовувати різні канали пошуку, один з яких — спеціалізований портал вакансій HeadHunter. За посиланням https://hh.ua/catalog/Nachalo-karery-Studenty/Administrativnyj-personal знаходиться база вакансій серед адміністративного персоналу, яка щоденно оновлюється та містить пропозиції з усієї України.

Серед переваг ресурсу:

  • Окремий розділ для претендентів та роботодавців, кожен зі своїми спеціальними інструментами.
  • Продумана структура сайту з безкоштовним пошуком вакансій за розміром заробітної плати, регіоном, особливостями роботи.
  • Можливість безкоштовно розміщувати резюме, додаткова можливість виділити його кольором для звернення уваги потенційного роботодавця.
  • Оперативна підписка на нові вакансії за обраними параметрами.


• не пропусти