LightYou – світло для вас!

83

Освітлювальні прилади з простих повсякденних предметів перетворилися в одні з найбільш бажаних в інтер’єрі. А все тому, що вони є важливими елементами декору. Якщо правильно підібрати люстру в будинок, вона стане не тільки джерелом світла, але й доможе грамотно розподілити акценти в інтер’єрі.

Поради экспертів LightYou

Важливо пам’ятати, що вдала люстра здатна функціонувати, як повноцінний предмет дизайну. Основний її задум сьогодні – втілення самодостатності. У порожній кімнаті оригінальна люстра послужить важливою прикрасою, ставши яскравою одиницею. Вибираючи такий освітлювальний прилад, не варто відразу думати, що він буде коштувати дорого. Найчастіше усі оригінальні рішення – прості у виконанні. А це ознащає, що і коштують вони недорого. Головне – витримати дизайнерську і стилістичну концепцію інтер’єру, купивши нову люстру.

Основні правила вибору

  1. Перш ніж зайти на сайт lty.com.ua, вибрати і купити там лампу, потрібно чітко відповісти на деякі питання:
    В якому інтер’єрі передбачається розміщення майбутньої люстри? Наприклад, для мінімалізму в інтер’єрі характерні непомітні класичні світильники невеликих розмірів.
    Бажана колірна гамма люстри? (Наприклад, для стилю лофт характерні пастельні тони з яскравими акцентами червоного, фіолетового і рудого. Люстру варто підбирати великого розміру, виходячи з останньої колірної гами).
    Параметри і особливості кріплення. Важливо правильно розрахувати відповідність висоти стелі з розміром світильника, варіантами і місцем його кріплення.
    Ціна. Краще заздалегідь спланувати свій бюджет на люстру.

LightYou: основні питання

Інтернет-магазин європейського освітлення допоможе всім своїм клієнтам зробити правильний вибір. У великому асортименті на сайті представлені:

  • люстри в вітальню під будь-який стиль (класика, модерн, хайтек, кантрі, прованс, авангард, неокласика, лофт і інші);
  • настільні лампи (офісні, дитячі, для спалень і робочих зон);
    бра і настінні світильники (з абажурами, плафонами або без них);
  • торшери різних розмірів і варіантів дизайну;
  • лампи, аксесуари і комплектуючі деталі.

Варто сказати, що сьогоднішні стельові люстри від іменитих виробників відрізняються своїми функціональними можливостями. Так деякі моделі світильників в гіпермаркеті освітлення LightYou забезпечені led-елементами, пультами управління, додатковими світлодіодними стрічками і можливістю регулювання потужності світла.
Звертаючись за допомогою до консультантів магазину, кожен зможе отримати вичерпну інформацію по кожній люстрі і допомогу у виборі потрібного варіанта.