Обираємо акумулятори для телефонів на заміну та про запас

774

Обираємо акумулятори для телефонів на заміну та про запас

Термін придатності літієвого акумулятора ― приблизно 2-3 роки, після цього у власника виникає запитання, де придбати новий на зміну. Труднощі виникають через те, що в комплекті немає запасної батареї або модель мобільного застаріла, виробник не випускає оригінальних моделей і потрібно шукати альтернативу. Відповідники до маловідомих китайських фірм знайти ще складніше: найчастіше підбирають сумісні за розмірами й характеристиками акумулятори, які можна використовувати, навіть якщо вони не від вашої моделі.

Придбати запасне джерело енергії у VsePlus

Найкращий вихід ― купувати деталі до телефонів та смартфонів у продавців з надійною репутацією та гарантією. У каталозі інтернет-магазину VsePlus за посиланням https://vseplus.com/product/mobilnye-telefony/24-akkumulyatory ви знайдете акумуляторні батареї від брендів Alcatel, Apple, Asus, Fly, HTC, Huawei, LG, Meizu, Nokia, Prestigio, Samsung, Xiaomi та інших. Оптові розцінки, сертифікація продукції, доставка по всій Україні ― купівля буде приємною та вигідною.

Як діагностувати поломку акумуляторної батареї

Серед головних ознак до списку «захворювань» потрапляють:

  • Спонтанне вимкнення: під час режиму очікування відбувається прискорене розряджання та вимкнення телефона.
  • Швидке розряджання: під час розмов, навіть нетривалих, мобільний телефон швидко розряджається.
  • Неможливість заряджання: акумуляторна батарея не заряджається від зарядного пристрою.

Якщо ви помітили один з перелічених дефектів ― це сигнал для заміни та придбання нової батареї для телефона.

Навіщо купувати запасну батарею

Клієнти магазину VsePlus часто вирішують взяти акумулятор про запас, щоб гарантовано бути на зв’язку. Це актуально для моделей телефона, що мають зйомну задню панель, оскільки батарея займає мало місця, а для того, щоб провести заміну, потрібна лише 1-2 хвилини. Компактне запасне джерело надасть можливість завжди залишатися на зв’язку.

Декілька порад щодо вибору

Обираючи модель, необхідно орієнтуватися на енергоємність, яку вказує виробник: чим вона вища, тим краще, навіть якщо в оригінальній моделі цей показник нижчий. Таким чином ви збільшите автономний час роботи телефона на одному заряді. У процесі вибору обов’язково зверніть увагу на розмір батареї, оскільки завелика модель просто не поміститься в телефоні, та на напругу: вона має відповідати тій, що передбачена в оригінальній батареї для коректної роботи пристрою.