Магазини Києва: коли путівник не потрібен

174

Люди, які проживають в Києві, звикають до великої кількості послуг і підвищеної якості обслуговування. Шопінг, гідний столиці, пропонують магазини в ТРЦ «Караван». Кожна торгова площадка, що працює тут, відповідає критеріям комфортних покупок, оскільки там клієнти знаходять всесвітньо відомі бренди, найвищий рівень сервісу, умови для активного або розміреного відпочинку.

Шопінг як мистецтво – ТРЦ «Караван»

Часто в гонитві за певним брендом або вигідною акцією доводиться намотувати кілометри по місту, щоб знайти необхідний магазин. Це не завжди зручно через затори або необхідності кілька разів міняти транспорт по дорозі до місця призначення. Що вже говорити про вічний столичний дефіцит часу. ТРЦ «Караван» – сучасне рішення цих проблем: кращі бутики зібрані під одним дахом на території в 58 тис. кв. м.

Тут ви знайдете більш 200 магазинів різного направлення: дитячі, книжкові, магазини зоотоварів, бутики аксесуарів, одягу, взуття, головних уборів, товарів для краси і здоров’я, музичних інструментів і багато чого іншого. Що б не було вам потрібно – воно є в ТРЦ «Караван».

Модники і модниці можуть придбати товари таких відомих брендів, як Mango, Zara, Mexx, Tommy Hilfiger, Adidas, Mothercare, Apple і багатьох інших. Ці магазини Києва радують не тільки речами європейської якості, але і ввічливим персоналом, який відповідає рівню самого популярного ТРЦ Карван – kiev.karavan.com.ua/topics/clothes-ru/  в столиці.

Брендові бутики в Києві – і не тільки

У «Каравані» доступні і чудовий шопінг, і приємний відпочинок. Тут зібрані заклади найвідоміших ресторанних мереж, в яких подають страви української, європейської та азіатської кухні. Крім того, на території ТРЦ працює боулінг-клуб, салони краси і кінотеатр. Тут також є філії банків, магазини електроніки, величезний супермаркет.

Біля фонтану, розташованого в центрі будівлі, назначаються зустрічі і побачення. У ТРЦ «Караван» можна з користю і задоволенням провести цілий день, зробивши необхідні закупівлі або організувавши дружні посиденьки в одному з численних кафе.

Для зручності відвідувачів перед торговим центром обладнана власна велика стоянка для авто, а якщо у вас немає особистого транспорту, до ТРЦ курсують безкоштовні автобуси, які привозять покупців.

Пориньте у вир брендів і найвищого сервісу, відвідавши ТРЦ «Караван».



• не пропусти