В Україні змінюють правила поповнення мобільного рахунку через термінали

    292

    З 1 серпня Національний банк України (НБУ) впроваджує зміни в порядку поповнення мобільного рахунку готівкою через платіжні пристрої. Про це повідомляє пресслужба Vodafone.

    Як зазначається, оновлений порядок передбачає обов’язкову ідентифікацію платника при поповненні мобільного рахунку. Ідентифікація проводитиметься шляхом відправлення на введений платником номер мобільного телефону одноразового паролю або переданого пароля за допомогою телефонного дзвінка, який платник вводить на екрані платіжного пристрою.

    Тож, із серпня поточного року для оплати мобільних послуг готівкою за допомогою платіжних пристроїв платники повинні мати при собі мобільні телефони та перебувати у зоні стабільного покриття мережі.

    У «Київстарі» також надали інструкцію щодо того, як буде відбуватися ідентифікація абонентів при поповненні рахунку:

    • Введіть свій номер телефону, на який надійде вхідний виклик (у випадку, якщо виклик не надходить, можна замовити відправлення SMS-повідомлення).
    • Для підтвердження операції введіть останні чотири цифри номера з якого надійшов виклик (слухавку брати не потрібно) або код із SMS чи повідомлення у месенджері.
    • Після цього внесіть необхідну суму до платіжного термінала.

    Нагадаємо, в Україні запрацює сервісний центр з ремонту та обслуговування дронів.



    • інші новини