Синоптикиня розповіла, якою буде погода 1 серпня

    90

    У вівторок, 1 серпня в Україні буде хороше синоптичне літо. Температура повітря становитиме +25…+29 градусів, на сході та на південному сході +29…+32 градуси. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

    Дощі з грозами можливі від півночі до півдня, від центру до сходу (на сході ввечері). Місцями, неоднорідні. У західних областях завтра обійдеться без дощів.

    У Києві серпень почнеться підвищенням температури повітря, завтра у столиці до +27…+28 градусів. Дощі ймовірні, але несміливі, районні, сонця вистачатиме.

    «Тиждень обіцяє повернення спеки – тому візьміть вихідний у будень, якраз хороша нагода піти на річку, зробити “поплавок” у дворовому басейні, перебрати овочі чи фрукти на вулиці під дашком, бо вихідними народу, прогнозую, на берегах і галявинах буде багато», – зазначила синоптикиня.

    За даними Укргідрометцентру, у серпні 2023 середньомісячна температура на 2 градуси може бути вища за кліматичну норму, в той час як попередні 2 місяці були на 1−1,5 градуси жаркішими за цим показником.



    • інші новини