Усього два правила: що потрібно зробити, щоб смартфон заряджався швидше

    32

    Ці методи досить безпечні і не зашкодять вашому пристрою.

    Враховуючи, що смартфон для сучасної людини є справжнім «помічником», потрібно стежити за тим, щоб він постійно був заряджений, адже за його допомогою ми спілкуємося, дізнаємося про нову інформацію, працюємо та відпочиваємо. Експерти підказали два простих правила, які допоможуть прискорити процес зарядки гаджета за мінімальних зусиль.

    В першу чергу, поставте мобільний телефон на зарядку і постарайтеся просто не користуватися ним, не потрібно грати в ігри, спілкуватися в месенджерах або просто гортати стрічку новин. На певний час просто дайте гаджету спокій.

    Справа в тому, що постійне використання смартфона під час заряджання серйозно шкодить та зношує його акумулятор. Крім того, якщо ви використовуєте свій пристрій для відкриття облікового запису Facebook або гри, він споживає ще більше енергії, відповідно часу на повну зарядку буде йти більше.

    І друге правило – зніміть чохол із телефону. Цей аксесуар, який корисний для додавання пристрою стилю та захисту його від зовнішніх ударів, також може пошкодити його. Стримуючи тепло, цей захист може спричинити нагрівання телефону та викликати перегрівання акумулятора.



    • інші новини