В Україні запустили унікальний додаток для військових

    184

    Міністерство охорони здоров’я України розробило застосунок, за допомогою якого військові та їхні близькі можуть отримати безоплатну лікарську допомогу. Про це інформує сторінка МОЗ у Facebook.

    Зазначається, що через умови, у яких перебувають захисники на передовій, зокрема високе психологічне навантаження та проблеми, пов’язані з постійним носінням берців, кількість бійців із так званою «траншейною стопою», псоріазом, вітиліго та алергією невпинно збільшується.

    Тому для наших захисників розробили застосунок Derm Guard.

    «Військовим достатньо зайти на сайт, заповнити коротку форму, додати до неї кілька фотографій ураженої ділянки й натиснути кнопку “Відправити”. Протягом 12-24 годин лікарі підготують розгорнуту відповідь із діагнозом та схемою лікування», — йдеться у повідомленні.

    Ті пацієнти, які потребують медикаментозної допомоги, мають можливість безоплатно отримати всі необхідні ліки від «Derm Guard». Також будь-який військовий або член його родини може відправитись в один із медзакладів, що співпрацює з проєктом, для проходження лікування офлайн.

    Зазначається, що всі послуги надаватимуться безоплатно.



    • інші новини