“Винищувачі зла”: Укрпошта випускає нову марку з літаками F-16

    73

    Укрпошта презентувала нову марку “Винищувачі зла”. Вона присвячена бойовим літакам-винищувачам F-16.

    До поштового набору входять марки, поштівка та конверт. Укрпошта вже відкрила передзамовлення. Про це повідомив гендиректор підприємства Ігор Смілянський.

    Автор поштового випуску “Винищувачі зла” Максим Паленко на малюнку метафорично зобразив, як українська армія нищить московський кремль – символ “Імперії зла”, перетираючи його на винищувальній тертушці. На конверті лицар у шоломі-тризубі уособлює благородність, силу та честь українського воїнства, яке боронить рідну землю.

    Відкриваємо передпродаж на марку. І чекаємо, поки поштова магія почне діяти (ну, і дипломатична також, звісно). Окрім магії, існує факт того, що Укрпошта також комунікує від України зі світом і здатна доносити важливі меседжі до міжнародної спільноти. F-16 нам потрібні якнайшвидше, щоб переломити хід цієї війни, вийти переможцями та забезпечити мир у Європі“, – написав Ігор Смілянський.

    З інших символічних моментів – номінал “F” і благодійний номінал 16 гривень, тож виходить F-16. Ці 16 гривень з кожної марки підуть на дрони, які допомагатимуть нашим літакам та ЗСУ виправляти помилки природи.

    Спеціальне погашення марки відбудеться 4 серпня, перед Днем Повітряних сил ЗСУ. Замовити можна в офіційному онлайн-магазині Укрпошти.



    • інші новини