Спека до +32 градусів, але місцями дощі: прогноз погоди на 13 липня

    178

    У четвер, 13-го липня, в Україні нарешті потепліє до літнього градусного спектру. Тобто, переважатиме по-справжньому літня тепла погода. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

    За її словами, завтра протягом дня максимальна температура повітря підніматиметься до +25…+30 градусів, на півдні місцями до +32 градусів.

    Лише в західних областях, особливо в прикарпатському регіоні, градуси присядуть до +19…+23 градусів.

    Дощі, подекуди з грозами, пройдуть завтра у західних областях, вдень та ввечері дощі дійдуть до більшості центральних областей, Житомирщини, Київщини, Чернігівщини, а також до Одещини.

    В прикарпатських областях та подекуди ймовірні сильні зливи, град та шквали.

    На сході України, на Сумщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі, Херсонщині, Миколаївщині, в Криму опадів не передбачається.

    У Києві в четвер відновиться спекотна погода. У столиці очікується максимально +28+30 градусів. Більша частина доби буде сухою та малохмарно, хіба що ввечері пройдуть локальні грозові дощі.

    «У п’ятницю трохи посвіжіє, а найближчі вихідні, 15-16 липня, дуже рекомендую запланувати на природі, чи дачі, чи десь просто на відкритому повітрі. Бо буде дуже красива літня погода – без дощу, із сонечком, красивими хмарами, сильної спеки не очікується, але й без надмірної прохолоди, десь в межах +25+30 градусів», – підсумувала синоптикиня.



    • інші новини