Справжнє тепло повертається: прогноз погоди на 18-19 травня

    548

    Цими вихідними, 18-19 травня, природа порадує нас приємним весняним теплом. Але не забудьте парасольки, бо дощі теж не оминуть. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

    Погода на 18 травня

    Субота обіцяє стати теплим днем для всіх областей країни. Вдень температура підніметься до +19…+22 °C, а вночі знизиться до +8…+10 °C. Найтепліше буде в центральних та східних регіонах, де стовпчики термометрів покажуть до +21…+23 °C.

    Захід країни буде дещо прохолоднішим з температурами +17…+19 °C. Більшість областей зустріне короткочасні дощі, окрім північного заходу та півдня, де обіцяють суху погоду.

    Погода на 19 травня

    Неділя також принесе тепло: вдень очікується +20…+22 °C, вночі – +8…+10 °C. Короткочасні дощі прогнозують майже в усіх регіонах, за винятком Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської областей та Криму, де буде сухо.

    Згідно з попереднім прогнозом, вночі 20 та 21 травня температура підніметься до +13 °C, а вдень потішить нас справжнім весняним теплом до +25 °C.

    Так що, друзі, готуйтеся до теплих вихідних, але не забудьте про парасольки. Весна нарешті повертається, хоча вже за два тижні настане літо!



    • інші новини