Учені з’ясували, де живуть жінки з найбільшими грудьми

    189

    Німецькі вчені визначили, що жінки з найбільшими грудьми живуть у Норвегії. Середній розмір грудей у норвежок становить C-D. Про це повідомляє Worlddata.info.

    На другому місці в цьому списку опинився Люксембург, а замикає «трійку» лідерів Ісландія. При цьому дослідження показало, що жінки з найменшими грудьми живуть у В’єтнамі – їхні середні показники дорівнюють найменшому розміру АА.

    Громадянки України посіли у цьому рейтингу 31-е місце.

    Дослідження проводилося на основі десятків опитувань із понад 80 країн. Вчені використали дані про розмір чашки бюстгальтера, а також враховували середній індекс маси тіла жінок по країні.

    Науковці також виявили, що середній розмір жіночих грудей країни виявився пов’язані з середніми доходами її громадян. На їхню думку, це пов’язано з тим, що жінки з небагатих країн схильні заощаджувати на бюстгальтерах.

    «Найпоширеніша причина цього полягає в тому, що жінки часто носять бюстгальтер надто маленького розміру. Це пов’язано з фінансовими причинами, особливо у найбідніших країнах. У більш розвинених країнах жінки частіше користуються послугами спеціалізованих магазинів, що призводить до правильного вибору розмірів білизни», – підсумували автори дослідження.

    Нещодавнє дослідження показало, що Фінляндія – найщасливіша країна у світі.



    • інші новини