Компанія Google додала функцію інтелектуального введення тексту в чат

    80

    Як і у випадку з документами Gmail, функція пропонує «розумне введення» з релевантними фразами, що заощаджує час і зменшує кількість введення, що повторюється.

    Бізнес-додаток Google Chat, раніше відомий як Hangouts, отримує оновлення ІІ в інтернеті. Про це повідомляється у заяві компанії.

    Зазначається, що, як і у випадку з документами Gmail, Google представляє «розумне введення», яке пропонує релевантні фрази в контексті при написанні, заощаджуючи час і зменшуючи кількість введення, що повторюється. Ціль, за словами компанії, полягає в тому, щоб допомогти вам швидше спілкуватися з колегами, «щоб ефективніше просувати розмови або проекти вперед».

    Chat – це корпоративна програма для чату, яка спочатку була представлена ​​серед бізнес-пропозицій. Вона має функції, схожі на оригінальний Hangouts, але з оновленнями, наприклад, реакції та пропозиції відповідей. Незважаючи на те, що вона розроблена для підприємств, програма доступна безкоштовно для окремих користувачів.

    На початку цього року Chat отримав обробку Google Material Design, зв’язавши його з Gmail, звідки його можна запускати безпосередньо. Разом з новими шрифтами, кольорами, розмірами панелей та іншими естетичними змінами, Google представив нову кнопку теми, призначену для полегшення роботи з проєктом.

    У Google зазначають, що чат буде увімкнено за замовчуванням, але його можна буде відключити, знявши відповідний прапорець у розділі ІІ. Оновлення зараз підтримується, лише у веб-версії і зараз поширюється на домени швидкого випуску, а в інших з’явиться 26 червня.



    • інші новини