Виявлено посилання WhatsApp, яке миттєво викликає збій: як виправити, якщо ви постраждали

    250

    Користувачі популярного месенджера WhatsApp виявили новий неприємний збій, коли програма аварійно завершує роботу після надсилання певного посилання. Такий збій спостерігається у версії WhatsApp для Android, причому як у споживчій, так і бізнес-версії програми.

    Проблема була вперше виявлена ​​користувачем Brute Bee у Twitter, потім ресурс Android Authority підхопив новину, поділившись тим, що програма «вилетить», якщо користувачеві буде надіслано посилання «wa.me/settings». Таке посилання зазвичай має надсилати користувача в меню налаштувань WhatsApp, проте натомість викликає збій програми.

    На щастя, є вирішення проблеми, хоч і тимчасове. Якщо користувачі стикаються з цією проблемою, один із способів обійти проблему – повністю видалити чат, позбавившись проблемного посилання. Але якщо це неможливо, можна отримати доступ до WhatsApp Web через браузер, перейти до чату з проблемним посиланням і видалити його. Це посилання не призводить до збою при доступі до повідомлення за допомогою браузера і після видалення дозволяє чату нормально функціонувати під час перегляду через програму на Android.

    Це лише тимчасове рішення. Оскільки, якщо посилання знову відправлять до чату, можна знову зіткнутися з тією ж проблемою і потрібно буде виконати ті ж дії, щоб виправити її. Залишилося дочекатися, коли баг остаточно усунуть розробники.



    • інші новини