В Україні запрацював мобільний застосунок ChatGPT

    306

    Мобільний застосунок ChatGPT став доступний і для українців. Проте поки що ним можуть скористатися лише користувачі iOS-пристроїв. Застосунок вже доступний в App Store.

    Зазначається, що мобільний додаток ChatGPT буде безплатним для використання та синхронізуватиме історію запитів на різних пристроях. Він також інтегрує систему розпізнавання мовлення Whisper, що дозволить голосове введення.

    ChatGPT — це чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений лабораторією OpenAI. Наразі ChatGPT може імітувати діалог, відповідати на додаткові запитання, визнавати помилки, заперечувати неправильні передумови та відхиляти недоречні запити. З моменту появи у 2022 році ChatGPT отримав чимало позитивних відгуків. Так, видання The New York Times назвало його «найкращим чат-ботом зі штучним інтелектом, що коли-небудь ставав доступним для широкого загалу».

    Раніше президент США Джо Байден сказав, що ще належить з’ясувати, чи безпечним є штучний інтелект.

    Нагадаємо, кілька місяців тому фахівці зі штучного інтелекту закликали зробити паузу в розробці потужних систем штучного інтелекту через можливі ризики для суспільства.



    • інші новини