У WhatsApp тепер можна увійти в обліковий запис на чотирьох пристроях одночасно

    106

    Близько року тому стало відомо, що розробники WhatsApp планують інтегрувати в месенджер режим «Компаньйон», який дозволить використовувати один акаунт на різних пристроях. Тепер стало відомо, що згаданий режим з’явився в бета-версії WhatsApp 2.23.8.2 для пристроїв на базі Android.

    Режим «Компаньйон» уможливлює використання одного облікового запису WhatsApp на різних пристроях, що працюють під керуванням однієї операційної системи. Це може бути корисним для людей, які використовують для взаємодії з сервісом кілька смартфонів або планшетний комп’ютер на додаток до основного смартфону. Усього до одного облікового запису можна підключити до чотирьох пристроїв.

    Завдяки режиму «Компаньйон» користувач може легко використовувати один обліковий запис на різних пристроях. Всі чати користувача будуть автоматично синхронізуватися між підключеними пристроями.

    Оскільки в даний час це нововведення доступне тільки в бета-версії WhatsApp, важко сказати, коли режим «Компаньйон» може стати загальнодоступним. Також невідомо, коли розробники планують запустити аналогічну функцію у версії програми для пристроїв на базі iOS.



    • інші новини