Ілон Маск презентував концепцію Twitter 2.0

    137

    За словами американського мільярдера, компанія хоче, щоб користувачі могли спілкуватися, не переймаючись своєю конфіденційністю.

    Новий власник компанії Twitter Ілон Маск представив команді майбутні функції соцмережі. Незабаром у соцмережі з’явиться функція шифрування особистих повідомлень та відеодзвінків.

    Про це повідомляє The Verge.

    Зазначається, що, згідно з планом Twitter 2.0, компанія працюватиме над шифруванням повідомлень і надасть користувачам можливість надсилання зашифрованих відео та здійснення дзвінків.

    “Ми хочемо, щоб користувачі могли спілкуватися, не турбуючись про свою конфіденційність і не хвилюючись про витік даних з Twitter”, – сказав Маск.

    Як повідомлялося, засновник SpaceX і генеральний директор Tesla Ілон Маск може бути позбавлений громадянства США через підробку документів та нелегальне проживання у Сполучених Штатах. Про це повідомили розслідувачі із Сapitol Hunters.

    Вони опублікували документи, що свідчать, що Маск у 90-х роках був нелегалом, а його документи про вищу освіту є підробкою.

    За інформацією джерела, диплом Маска про вищу освіту з фізики є фейковим. Також розслідувачі виявили докази, що мільярдер не вступав на програму PhD у Стенфорді. Відповідно диплома у нього теж немає.

    Джерело: theverge.com



    • інші новини