Logitech анонсувала мишу MX Master 3S for Business із технологією «тихий клік»

    173

    Logitech анонсувала мишу MX Master 3S for Business, призначену для повсякденного використання в домашніх або офісних умовах. Новинка побудована на оптичному датчику, роздільну здатність якого можна налаштовувати в діапазоні від 200 до 8000 DPI (крапок на дюйм).

    Маніпулятор розрахований на правшів. В області великого пальця є додаткові кнопки та спеціальний ролик управління. Загалом доступні сім клавіш. Реалізовано технологію Quiet Click, яка дозволяє усунути до 90% шуму під час роботи з мишею.

    Підключення до комп’ютера може здійснюватися кількома способами. Це, зокрема, бездротовий зв’язок Bluetooth Low Energy. Крім того, може бути задіяна технологія Logi Bolt через невеликий приймач з інтерфейсом USB. У цьому випадку забезпечується найвищий рівень безпеки, що є важливим при роботі з конфіденційною бізнес-інформацією. Нарешті, можна використовувати дротове підключення за допомогою кабелю з конектором USB Type-C.

    Миша MX Master 3S for Business має розміри 124,9 × 84,3 × 51 мм і важить 141 р. Йдеться про сумісність з комп’ютерами під керуванням операційних систем Windows 10/11, macOS 11, Linux та Chrome OS. За живлення відповідає акумуляторна батарея ємністю 500 мАг.

    Джерело: Logitech



    • інші новини