Компанія Hisense представила телевізори U6G QLEDQLED з роздільною здатністю 4K і 8K

    154

    Всі телевізори лінійки Hisense U6G QLED підтримують повне локальне затемнення.

    Hisense представила нову серію QLED-телевізорів, яка представлена ​​моделями з трьома діагоналями екрана роздільною здатністю 4K і 8K. Всі телевізори лінійки Hisense U6G QLED підтримують повне локальне затемнення. Це забезпечує більш рівномірне підсвічування телевізора, а також кращий контроль яскравості та контрастності.

    Телевізійна панель оснащена технологією Quantum Dot для отримання чітких і точних зображень. Пристрій працює під управлінням Android TV 10 і підтримує велику кількість додатків, які ви можете легко встановити через Google Play. Користувачі також можуть користуватися голосовими командами за допомогою Google Assistant.

    Панелі відображають 1 мільярд кольорів і мають максимальну яскравість 700 кд/м2. Розробники додали процесор обробки зображень Hi-View Engine, який відповідає за зниження затримки і підвищення плавності картинки. Також є підтримка розширеного динамічного діапазону Dolby Vision HDR.

    Телевізори підтримують технологію Dolby Atmos і оснащені звуковою системою потужністю 24 Вт. Нові телевізори Hisense U6G QLED оснащені HDMI, дводіапазонним Wi-Fi, Bluetooth і USB.

    4K-телевізори діагоналлю 55 і 65 дюймів коштують 800 та 1130 доларів. 75-дюймовий телевізор роздільною здатністю 8K вартує 5350 доларів.



    • інші новини