Названа ціна розумних годинників OnePlus Watch Harry Potter Edition

    267

    Годинники отримають унікальний корпус і новий ремінець, а також кілька нових циферблатів.

    Раніше в цьому році були випущені розумні годинник OnePlus Watch, які доступні в двох колірних варіантах: Midnight Black і Midnight Silver. Також була представлена модель Cobalt Edition з золотистим циферблатом і зеленим ремінцем.

    Тепер китайська компанія готується до запуску нового варіанту своїх розумних годинників під назвою OnePlus Watch Harry Potter Edition. Перша інформація про пристрій з’явилася ще навесні, а тепер виробник підтвердив факт існування годинників на своєму офіційному сайті.

    Перед запуском стало відомо, що розумні годинники OnePlus Watch Harry Potter Edition будуть коштувати 265 доларів в роздробі. Годинники отримають унікальний корпус і новий ремінець, а також кілька нових циферблатів. В іншому вони не будуть відрізнятися від стандартної моделі.

    Годинники OnePlus Watch отримали 1,39-дюймовий AMOLED-дисплей роздільною здатністю 454×454 пікселів, вони оснащені датчиком частоти серцевих скорочень, 1 ГБ оперативної пам’яті і 4 ГБ флеш-пам’яті, акумулятором ємністю 402 мАг. Передбачено захист від пилу і вологи (5 ATM і IP68). Годинники працюють до 14 днів без підзарядки при звичайному використанні і більше доби при включеному GPS. Швидка зарядка дозволяє за 20 хвилин продовжити час роботи годинника на тиждень.



    • інші новини