Microsoft випустила оновлення Windows 10 з безліччю виправлень і поліпшень

    70

    Апдейт доступний для Windows 2004 і більш свіжих версій ОС.

    Компанія Microsoft випустила чергове оновлення для операційної системи Windows 10. Апдейт під номером KB5005611 приносить безліч істотних виправлень і поліпшень.

    Це опціональне оновлення, воно не обов’язкове для установки і не буде завантажуватися або встановлюватися, якщо користувач вручну не вибере оновлення і не натисне «Завантажити та встановити». Цей патч не пропонує виправлень безпеки, але містить довгий список загальних поліпшень і виправлень помилок.

    KB5005611 доступний для версії Windows 10 21H1 (травневе оновлення 2021 роки), версії 20H2 (жовтень 2020 року) і версії 2004 року (травневе оновлення 2020 року).

    Відзначимо, що підтримка Windows 10 версії 2004 закінчується в грудні, і Microsoft скоро перестане випускати додаткові оновлення.

    Оновлення виправляє проблеми з багатостраждальним віджетом «Новини і інтереси» (News and Interests), додатком Outlook і його налаштуванням, спотворенням звуку під час запису з використанням цифрових помічників, усуваються найрізноманітніші системні збої, в тому числі ті, що призводять до «синього екрана смерті».

    Особливо наголошується, що Microsoft нарешті виправила проблему, яка призводить до збою додатків, таких як Outlook, при перегляді електронних листів або календарів, синхронізованих з обліковим записом. Крім того, виправлена ​​помилка, через яку надбудова Outlook могла перешкоджати користувачам вводити відповідь в інших додатках Windows.

    З виправлених системних збоїв можна відзначити, наприклад, помилку, через яку ПК переставав працювати при перезапуску системи після звичайного використання, а також помилку, через яку додатки на панелі завдань годі було й працювати, якщо панель завдань не закріплена в нижній частині екрана (розташування за замовчуванням).



    • інші новини