4K OLED-дисплей і 16 Гб оперативної пам’яті: з’явилося зображення нового флагмана Xiaomi

    69

    Він дуже схожий на Xiaomi Civi.

    Компанія Xiaomi працює над новим смартфоном з вигнутим екраном OLED роздільною здатністю 4K, який схожий на недавно випущений Xiaomi Civi. Дана інформація разом із зображенням смартфона з’явилася в базі даних китайського регулятора TENAA.

    На ринку вже є смартфони з екранами роздільною здатністю 4K, наприклад Sony Xperia Z5 Premium. Настільки висока роздільна здатність не стала популярною в індустрії – побачити різницю між 4K і більш популярною QHD досить складно. Крім того, 4K-дисплеї споживають більше енергії.

    Як уже повідомлялося раніше, цей смартфон може бути випущений під назвою Xiaomi CC11 Pro. Джерело уточнює, що ємність акумулятора складе 4500 мАг, а не 4400 мАг. Ще одна функція, яка згадується вперше, – «розпізнавання райдужної оболонки ока». Функція дебютувала ще в Samsung Galaxy S8, але так і не стала популярною.

    Смартфон оснащений до 16 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ флеш-пам’яті. Його габарити складають 158,34х71,5х6,98 мм при масі 166 г. Телефон також отримає 64-мегапіксельну камеру і підекранний сканер.



    • інші новини