У коробці з iPhone 13 можуть бути навушники, але лише у Франції

    135

    Apple змушує включати навушники EarPods в комплект постачання iPhone 13 у Франції юридична вимога.

    Apple давно перестала комплектувати смартфони iPhone навушниками EarPods, але Франція отримувала їх до виходу iPhone 13 і продовжує отримувати після виходу смартфона. Apple змушує включати навушники EarPods в комплект постачання iPhone 13 у Франції юридична вимога, пов’язана з радіочастотами, яка робить навушники необхідним предметом і вони повинні бути включені в коробку зі смартфонами.

    Багато країн ввели законодавчі обмеження на вихідну потужність радіочастотного діапазону, оскільки це може завдати шкоди здоров’ю. Попри те, що Apple розробила iPhone таким чином, що датчик наближення визначає, коли телефон знаходиться близько до голови, і, отже, знижує потужність сигналу, цього недостатньо, згідно з правилами країни.

    Франція закликає своїх громадян не тримати телефони близько до голови. Замість цього уряд рекомендує використовувати навушники, які можуть допомогти уникнути впливу високих частот. Саме з цієї причини бренди смартфонів у Франції повинні упаковувати навушники разом зі смартфонами в якості необхідного предмета.

    Перші покупці підтвердили, що Apple включає EarPods в коробку з новою серією iPhone 13, як це було з iPhone 12 і попередніми моделями. При цьому компанія використовує ту ж саму тонку упаковку, в якій iPhone 13 надійшов у продаж в усьому іншому світі.



    • інші новини