Час худих і високих йвідходить: вчені описали жінку майбутнього

    54

    Уже через півстоліття ідеальна жінка матиме зовсім інші параметри, пише storinka.com.ua.

    Поки представниці прекрасної статі намагаються увігнати себе в нинішні стандарти краси, вчені аналізують і проводять дослідження, намагаючись передбачити, який же стане жінка майбутнього.

    На думку Стівена Стірнса з Єльського університету, вже через п’ятдесят років ми не побачимо високих і худорлявих красунь. Їх місце займуть дами нижче ростом і побільше вагою.

    При цьому американець запевняє, що жінки майбутнього будуть не менш прекрасні. Як свідчить еволюція, симпатичні дами, як правило, народжують симпатичних дочок.

    А ось щодо синів це правило чомусь не працює. Так, нинішні чоловіки в процесі триваючої еволюції привабливіше не стають. І з цим красуням майбутнього доведеться змиритися.

    Чому жінка зменшиться в зрості? Знову ж таки, згідно з дослідженнями, саме невисокі повні жінки народжують більше дітей, ніж худі і високі. Відповідно, представниць саме такого типу стає все більше.

    Ще один факт, який помітили вчені. Згодом ми все більше стаємо один на одного схожими. Людство перемішалося і асимілювалося, колишніх ізольованих один від одного груп практично не залишилося.

    При цьому число світлошкірих людей стрімко скорочується. З кожним роком менше стає індивідів зі світлим волоссям, блакитнооких і зеленооких. Скоро зовсім неможливо буде зустріти володарів веснянок.



    • інші новини