Перші живі фото Apple iPad Pro і iPad mini 6

    65

    Три нових планшети показали поруч один з одним.

    Вчора в мережі опублікували живі фотографії нових моделей планшетів iPad. Джерело додає, що на зображеннях показані iPad Pro з екранами діагоналлю 12,9 і 11 дюймів, а також новий iPad mini 6.

    Права та ліва рамки планшета iPad mini 6 стали вужчі, однак він зберіг велику верхню рамку і підборіддя. Крім того, в планшеті залишилася кнопка Home. Згідно з повідомленнями, iPad mini 6 матиме 8,4-дюймовий дисплей, а також одинарну основну камеру.

    Нові планшети iPad Pro будуть оснащені новітньою однокристальною системою Apple A14X, яка за продуктивністю буде на рівні мобільної платформи Apple M1, що дебютувала в кінці минулого року в нових MacBook і Mac mini. Також iPad Pro отримає дисплей mini-LED, який буде яскравіший і контрастніший, ніж екран попереднього iPad Pro. Планшети отримають потрійну основну камеру.

    Нарешті, нові iPad Pro отримають роз’єм Thunderbolt, який дозволить підключати монітори, зовнішні накопичувачі та інші периферійні пристрої, при цьому по швидкості він буде набагато швидшим, ніж USB-C.

    Apple випустить нові iPad mini 6 і iPad Pro, імовірно, 13 квітня.



    • інші новини