Новий iPhone SE отримає 4,7-дюймовий екран

    65

    Більш радикальні зміни в дизайні очікуються у 2023 році.

    Засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch Росс Янг (Ross Young) заявив, що iPhone SE наступного покоління, який повинен бути випущений в 2022 році, буде мати такий же 4,7-дюймовий дисплей, що і поточна версія.

    Теперішній iPhone SE створений за зразком iPhone 8 з 4,7-дюймовим дисплеєм. Ходили чутки, що Apple працює над iPhone SE Plus, який може вийти в цьому році, але в березні аналітик Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) сказав, що нового iPhone в сімействі SE не буде до 2022 року.

    Росс Янг підтверджує, що в цьому році не варто чекати виходу нового iPhone SE. Він з’явиться в 2022 році з незначними змінами, а більш радикальні зміни в дизайні очікуються в 2023 році. Повідомляється, що Apple працює над 6,1-дюймовою версією iPhone SE, яка має отвір під фронтальну камеру.

    Отвір в екрані активно використовується в світі Android протягом останніх років, це дозволяє максимально збільшити доступну площу дисплея. На пристроях Apple врізана фронтальна камера дозволить відмовитися від чубчика.

    iPhone SE, який вийде у 2022 році, отримає оновлену однокристальну систему і підтримку 5G, яка, за словами Янга, може бути обмежена частотою нижче 6 ГГц.



    • інші новини