Google Карти отримали нову можливість

    77

    Нова функція накладає цифрові маркери поверх реального світу, щоб вказати напрямки.

    Google анонсувала кілька нових функцій, які з’являться в додатку Google Maps. Одна з них допоможе вам орієнтуватися в приміщеннях, таких як аеропорти, торгові центри та вокзали, за допомогою доповненої реальності.

    Нова функція Google Maps, яка називається Live View AR, накладає цифрові маркери поверх реального світу, щоб вказати напрямки. Наприклад, якщо ви перебуваєте в аеропорту, просто вкажіть те, що ви шукаєте, в Google Maps, а маркери будуть направляти вас стрілками та іншими цифровими індикаторами.

    Функція Live View була вперше запущена для Android і iPhone у 2019 році, але спочатку була обмежена тільки вулицями. Доступ до цієї функції можна отримати, виконавши пошук чогось в картах Google на вашому телефоні, натиснувши «Маршрути», а потім, якщо є, натиснувши опцію Live View поруч зі Start.

    Ця нова функція під назвою Live View AR доступна в різних торгових центрах Чикаго, Лонг-Айленда, Нью-Йорка, Лос-Анджелеса, Ньюарка, Нью-Джерсі, Сан-Франциско, Сан-Хосе, Каліфорнії і Сіетла. Найближчими місяцями функція також буде запущена в аеропортах, торгових центрах і транзитних станціях в Токіо та Цюріху. Згодом перелік міст і країн буде розширено.

    Компанія заявляє, що в найближчі місяці вона представить й інші функції для Google Maps, в тому числі інформацію про якість повітря, інтеграцію з продуктовими магазинами та можливість вибору найбільш екологічного маршруту під час водіння.



    • інші новини