Директор Realme натякає, що Realme Race матиме іншу назву

    122

    Realme Race може виявитися тільки кодовою назвою смартфона.

    Ми не одноразово писали про майбутній анонс флагманів від Realme. Раніше часто фігурувала назва майбутніх смартфонів під ім’ям Realme Race. Стало відомо, що це може бути тільки кодову назву моделей.

    Справа в тому, що сьогодні виконавчий директор компанії опублікував цікавий тизер: він виклав фотографію масштабної моделі Nissan GT-R і підписав: «Продовжуйте ганяти! Нова лінійка флагманів від Realme вже скоро». Досвідчені інсайдери відразу запропонували, що це відсилання до назви моделі при сертифікації TENAA. Там на зображенні смартфона була наклейка GT. Тому велика ймовірність того, що очікувана лінійка смартфонів буде називатися Realme GT.

    Нагадаємо, що ми чекаємо смартфон на топовій і сучасній платформі, за знижений, «народний» цінник. Серцем смартфона буде Snapdragon 888, з оперативною пам’яттю 12 Гб LPDDR5, а також зі швидкою зарядкою на 125 Вт. Дисплей у новинки буде плоский, обіцяють розмір 6.8-дюймів і роздільну здатність 3200х1440 пікселів. Основна камера повинна отримати чотири датчики, три з яких мають роздільну здатність 64Мп + 13Мп + 13М.

    Анонс, згідно з усіма витоками дуже близький.

    Джерело: gizmochina.com



    • інші новини