Смартфони серії Huawei P50 матимуть повністю змінений дизайн і систему супервізуалізаціі

    41

    Що стосується камер, то вони як і раніше створюються за участю фахівців Leica.

    Китайські джерела повідомляють, що в прийдешній серії Huawei P50 буде повністю змінений звичний дизайн і значно поліпшена камера, а також система обробки зображень.

    Сьогодні більшість виробників смартфонів приділяють увагу тільки дизайну блоку камер. Смартфони Huawei P50, як стверджують інформатори, отримають в цілому новий дизайн. Що стосується камер, то вони як і раніше створюються за участю фахівців Leica, при цьому йдеться про якусь систему супервізуалізації нового покоління.

    В кінці грудня надійний інсайдер Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer) поділився рендером лицьового боку Huawei P50 Pro. Очікується, що Huawei P50 і Huawei P50+ отримають екрани діагоналлю 6,6 і 6,7 дюйма відповідно з підтримкою частоти оновлення зображення 120 Гц. Джерела повідомляють, що обидва телефони матимуть тонший корпус зі скла і кераміки, вони отримають підтримку нових жестів, будуть працювати під управлінням Android 11 з оболонкою EMU 11. Камера буде включати чотири-п’ять датчиків зображення і підтримку до 200-кратного цифрового зуму. Очікується, що смартфон буде оснащено однокристальною системою Kirin 9000, а також акумуляторами ємністю 4200 і 4300 мАг відповідно.

    Huawei поки не називає дату анонсу, проте ходять чутки, що Huawei P50 представлять вже в березні цього року.



    • інші новини