HP представила оновлену лінійку ноутбуків Dragonfly

    41

    Компанія HP представила оновлені моделі своєї лінійки ноутбуків для бізнесу Dragonfly.

    Dragonfly G2 і Dragonfly Max отримали новітні процесори Intel 11-го покоління і можливість роботи в мережах зв’язку 5G. Ноутбуки можуть мати до 32 ГБ оперативної пам’яті і до 2 ТБ дискового простору M.2 SSD. Моделі забезпечені одним портом USB 3.1, двома портами USB-C Thunderbolt 3, портом HDMI 1.4b і підтримкою Nano SIM.

    Dragonfly Max буде постачатися з 13.3-дюймовим екраном роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, що мають опцію тонування екрана, що не дозволяє стороннім стежити за тим, що відбувається на екрані ноутбука.

    Dragonfly G2 може постачатися як з екраном роздільну здатність HD, так і 4К. В Dragonfly Max буде використовуватися 5 МП веб-камера, в порівнянні з 1.2 МП в попередніх моделях, що забезпечить істотний приріст якості відео. Також моделі мають чотири мікрофони для поліпшення якості звуку під час відеоконференцій або аудіозвінків.

    HP встановила в свої ноутбуки окрему кнопку, яка дозволяє закрити шторкою відеокамеру. На цей момент немає інформації про терміни появи моделей у продажу і рівні цін.

    Джерело: The Verge


    • інші новини