У Xiaomi Mi Band 5 з’явився суперник: представлений OnePlus Band

    57

    В Індії представили OnePlus Band з AMOLED-дисплеєм, автономністю до 2-х тижнів і датчиком SpO2.

    Як і очікувалося, сьогодні був представлений фітнес-трекер OnePlus Band. Його поява стала частиною реалізації плану китайської компанії з розширення асортименту продуктів і проникнення в різні сегменти розумних пристроїв. У продаж ношений гаджет надійде 13 січня в Індії за ціною $34.

    OnePlus Band – це пристрій початкового рівня для здоров’я та фітнесу з монітором насичення крові киснем (SpO2), датчиком серцевого ритму, моніторингом фаз сну і 13 вбудованими режимами вправ, включаючи йогу, біг, плавання, бадмінтон і крикет. Рекламується, що він пропонує 37 циферблатів через додаток OnePlus Health і тільки 5 сам трекер. Поставляється OnePlus Band зі стандартним чорним ремінцем з коробки, в якості додаткових аксесуарів пропонуються ремінці синього і сірого кольорів за ціною $5,5.

    Гаджет може похвалитися динамічним кольоровим 1,1-дюймовим дисплеєм AMOLED роздільною здатністю 294х126 пікселів з регульованою яскравістю. OnePlus Band пропонує клас захисту IP68 і 5ATM. У поєднанні з додатком OnePlus Health для смартфона, OnePlus Band дозволяє отримувати повідомлення, керувати музикою або затвором камери і переглядати вхідні дзвінки.

    Крім того, додаток зберігає дані про здоров’я і фітнес, і користувач може отримати доступ до даних про фізичну активність і отримує рекомендації по частині навантаження для поліпшення своїх показників. OnePlus Band живиться від батареї ємністю 110 мАг, яка забезпечує до 14 днів автономної роботи на одному заряді.

    Підтримується Bluetooth 5.0 BLE, гаджет сумісний з пристроями під керуванням Android 6.0 Marshmallow і новішими версіями зеленого робота. Обіцяють, що незабаром з’явиться підтримка й iOS-пристроїв. Підтримки NFC і GPS немає, а для зарядки доведеться вилучати капсулу і встановлювати на зарядний майданчик.

    Джерело: fonearena



    • інші новини